כללי שפופרת יצוקה - עמותת יד רוחצת יד

• הוסף לסימניות
הצטרפו כולכם למאבק הקולקטיבי, והשפיעו על היצרניות.
כי מה שלא חסר לכם, חסר מאוד לאנשים אחרים.

קבצים מצורפים

• הדמיה-שפופרת.jpg
    KB 224.6 · צפיות: 26
  • שפופרת-למצוקה-צד-א.jpg
    KB 259.1 · צפיות: 19
  • שפופרת-למצוקה-צד-ב.jpg
    KB 295.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
העיצוב מקצועי ונהדר,
סליחה על ההערה על התוכן , אני בעד נתינה לנזקקים, אבל הרעיון ממש מופרך...
הרי גם כשיורידו מכמות המשחה - תשאר בשפופרת אותה כמות שלא באה לידי שימוש... כך שאם יורידו במילוי, הצרכן ישלם אותו דבר, ויקבל פחות... (שיטה להעלאת מחירים שקטה שהיצרנים דוקא אוהבים...)
כלומר - לא היצרניות יתרמו אלא הצרכנים. ולא 100% מתכולת המשחה תמוצה עד תום, אלא פחות מאשר בעבר, כי בשפופרת תישאר אותה כמות שנשארה עד כה, וכעת היא מהווה אחוז גבוה יותר... שיזרק.
כבר כמעט יותר הגיוני לבקש מכולם למחזר את השאריות בשפופרות...

• הוסף לסימניות
:D:D:D:D
של מי הבדיחה האדירה?
בדיוק לקשישים ופעוטות משחת שיניים...(אה, בעצם קשישים צריכים לשיניים התותבות...) וההברקה של השם של המבצע... עשר!

• הוסף לסימניות
לא מדברת על העיצוב, אבל התכוונת כאילו ברצינות? או זו כאילו בדיחה אדירה?
יש כאן גם הונגרים, קח בחשבון, אז לא תמיד אנחנו מבינים מי התכוון על'אמת ומי על כאילו,

נכון שהפעם זה היה על כאילו?
וסתם שלחתי תודה להודעה של שמים. בטעות.

• הוסף לסימניות
שמים, באיזה רקיע את\ה מעופף\ת?
לו יצוייר, להרגיע, אכן בדיחה...

אגב, באתי לתמחר להם את הפלייארים+לוגו+מיניסייט, אבל ההנהלה שם פועלת באופן של יד רוחצת יד והם התרימו אותי לטובת הג'יפ החדש של המנכ"ל.

• הוסף לסימניות
הפעם הבדיחה מוצלחת, נהנתי!
(הבדיחות לא מוצלחות כשהם על חשבון אחרים)

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד נעלבתי מ"הפעם"..
אני חושש שאנגב את עיניי במגבון. אפרופו מגבון - מכירים את זה שתמיד נשאר 2-3 מגבונים בחבילה? אז זהו שעמותת יד רוחצת יד וכו'

• הוסף לסימניות
כבד, הפעם... כבד...
לא שיערתי שיש אנשים משועממים ברמות של השקעה כאלו. כשרונות מבוזבזים...

• הוסף לסימניות
שימו לב ללוגו - שתי ידיים שמאליות...
נו, באמת מה רציתם, הימניות - רועדות, או באמצע לאסוף לכלוכים מהרצפה היישר אל הפה.

• הוסף לסימניות
האמת שאין פה יותר מדי השקעה (ראו את הלוגו המחורטט, דרך משל),
ופשוט רוב הדברים שאני עושה לאנשים אני לא אוהב אותם, ומדי פעם אני עושה דברים שאני אוהב. מגיע לי, לא?

ולמי שחיפש ולא מצא את העמותה בדפי זהב, הנה כרטיס הביקור:

קבצים מצורפים

• כרטיס-ביקור.jpg
    KB 78.4 · צפיות: 20
  • כרטיס-ביקור-הדמיה.jpg
    KB 63.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אין מילים

• הוסף לסימניות
אגב, כמה הייתם מתמחרים עבודה כזו (אמיתית, לעמותה שלא רוצחת ידיים)?
עשיתי משהו דומה (לא כולל לוגו).

• הוסף לסימניות
אתה חייב להיות איזה צ'למער צברי 'כמו שכתוב'..
אחלה של קטע משעשע

לעמן האמת, די נהנתי מהצבעים היפים והבהירים, עושה רושם מצויין!

• הוסף לסימניות
חה.. חה..
בהתחלה לקחתי את זה ברצינות.
אחלה קטע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל;403845:
אתה חייב להיות איזה צ'למער צברי 'כמו שכתוב'..
אחלה של קטע משעשע

לעמן האמת, די נהנתי מהצבעים היפים והבהירים, עושה רושם מצויין!

דווקא חב"דניק צעיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה