שפירית ארגמנית -תפסתי אותה!

• הוסף לסימניות
את הכינוי- אני המצאתי.
מתאים, לא?:)
אחרי עיטושים מהקהל שהקפיצו אותה, חגב שהצטרף לאירוע והלחיץ אותה, היא נתפסה בעדשה, בשעה טובה.
3 אפשרויות (מתוך...), השתיים הראשונות קרופות.
ותודה לתמירו על ההנחיות.
המצלמה ביתית- זה מה שיש, אבל שפיריות הדורות שכאלה מביאות חשק לציוד יותר טוב, אין מה לדבר...
אודה לחוות דעתכם על הצילומים.

• הוסף לסימניות
שפירית מהממת.
כל הכבוד שתפסת אותה!
בקשר לצילום -
כמובן שעומק שדה קטן היה משדרג בהרבה.
המגלשה ברורה וחדה מידי ותוספת את מקום השפרירית.
אבלזה כמובן עניין של ציוד...
גם בקומפוזיציה משהו לא נראה לי...
אולי אחרים יצליחו להסביר גם למה
סה"כ למצלמה ביתית- יפה!
תמשיכי לנסות

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלוט בעומק שדה בציוד ביתי?
אם כן אשמח מאוד לדעת, אם לא -איך אמרנו? זה מה שיש...

• הוסף לסימניות
גמני אשמח לדעת במה זה תלוי?
אצלי אלו הנתונים:

זום אופטי X20
טווח זום (מ"מ) 20-500 מ"מ
מרחק פוקוס מינימלי (ס"מ) 60 ס"מ
מיקוד מאקרו (ס"מ) 1 ס"מ

והצלחתי ל"תפוס אותו" ורק אותו. מה נתן לי את זה?

• הוסף לסימניות
בד"כ בכדי להיכנס למצב "מאקרו" במצלמה הקומפקטית
צריך להיות באורך מוקד מקסימאלי ולא לשחק עם הזום
בכדי להזיז את הפוקוס צריך לזוז קדימה ואחורה עם המצלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;855775:
בד"כ בכדי להיכנס למצב "מאקרו" במצלמה הקומפקטית
צריך להיות באורך מוקד מקסימאלי ולא לשחק עם הזום
בכדי להזיז את הפוקוס צריך לזוז קדימה ואחורה עם המצלמה
זהו שרציתי לעשות לה צילום פנים, אבל אסור היה לי להתקרב יותר מידי.
שמתי לב שבמאקרו לתוצאות מיטביות לא כדאי לי לגעת בזום, ואני תרה בסבלנות עד שזה יתפקס במקום הראוי.
ננסה שוב, אם כבוד השפירית תואיל לתת לי להתקדם עוד יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה