שפן ודובי.

• הוסף לסימניות
חלוקת התפקידים די ברורה לכולם אני מקוה..???..:D

קבצים מצורפים

• שפן2.png
    שפן2.png
    KB 126.9 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
אוהבת את התמונות שלך--
זה מ-ו-ש-ל-ם!!!

• הוסף לסימניות
ענוג וחלומי כמו תמיד...

• הוסף לסימניות
השמינה הבחורה;)
תמונה שאני אוהבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi.w;2242346:
השמינה הבחורה;)
תמונה שאני אוהבת...
אתן מכירות??

(או שהתכוונת לארנב.......:eek: הוא באמת השמין...)

• הוסף לסימניות
חלומי וענוג!

• הוסף לסימניות
קסם של עריכה.... תמונה תמונה!!

ותתחדשי על תמונת הפרופיל שלך;)

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה.
קצת בהיר מידי לטעמי, אפשר להוריד highlights או 1/4 stop

• הוסף לסימניות
מושלם!
לדעתי ההיא חושבת שזה הבת שלך...;) כי פעם עשית לה תמונה דומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavig;2242420:
מושלם!
לדעתי ההיא חושבת שזה הבת שלך...;) כי פעם עשית לה תמונה דומה.
זו לא הבת שלי :)
ובאמת יש לה תמונה דומה...זכרון טוב ;)
נכתב ע"י חיילי פייג;2242450:
הארנב עוד לא אצלך?
תמונה יפה ממש

כן.....עדיין...... :\

מחפשים משפחת אומנה.

• הוסף לסימניות
הסגנון מיוחד ורך.
תפיסה נהדרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה