מישהו מהצפון
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כל הילדים שלי חולים
חלקם כבר שבוע
גרון שורף
חום גבוה
וסובלים נורא...
אודה לכל עצה
חלקם כבר שבוע
גרון שורף
חום גבוה
וסובלים נורא...
אודה לכל עצה
אצל הילדים שלי חלוקה ברורה בין המחוסנים לאלו שלאמעניין יותר לדעת אם מי שהיה חולה עשה חיסון
ואם זה בכלל שפעת או סוג אחר של נגיף
וואו.אצל הילדים שלי חלוקה ברורה בין המחוסנים לאלו שלא
המחוסנים - ב"ה עברו בקלות, בלי חום וכו'
יום - יומיים של חולשה וקצת כאבי ראש, וזהו
הלכו ללימודים ותיפקדו כרגיל, ישנו קצת יותר בלילה...
אלו שלא חוסנו - שבוע במיטה עם חום גבוה ושאר תענוגים...
מה שכן הייתי ממליץ זה לשאול גם מומחהש לדברים טבעייםמה שי לי? נכון אתם לא רופאים, אבל...
כאב גרון ,שיעול עם ליחה ,שיעול מאוד כואב בגרון ובחזה מקדימה ומאחורה.
חולשה כללית,
ודלקת עיניים שכנראה נידבקתי מהתינוק.
בינתיים פחות מיום, ללכת לרופאה?
הרופא ילדים שלנו אמר שיש שפעת A וBאז לחסן את הילדים או לא?
היו לי כבר שפעות החורף הזה לילדים - אחד אפילו היה מאושפז שבוע...
אבל השנה השפעת ממש קשה עד כדי מוות ל"ע לצעירים בלי מחלות רקע בכלל!!!
והבתי חולים עמוסיםםםםם!!!
האם זה לא חובת ההשתדלות? האם אכן חיסון אמנם יכול להביא תופעות ואת השפעת, אבל האם זה לא מונע תמותה והסתבכות?
אני ממש מתלבטת ורוצה לשמוע צדדים לכאן ולכאן...
למה בעצם לא להתחסן???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בתיה3752, הדר 310, הדסההה ועוד 2 משתמשים5 //