- הוסף לסימניות
מכיר מישהו שסובל משפשפות ברגליים וכלום לא עוזר... טלק, אלוורה... יש למישהו עצה?
יש משחה במרשם רופא שיכולה מאד להועיל, קוראים לה פוליקוטן או טבע קוטן.מכיר מישהו שסובל משפשפות ברגליים וכלום לא עוזר... טלק, אלוורה... יש למישהו עצה?
ברור!אני הייתי סובלת מזה שנים וזה באמת יכול לשתק בנ"א..
ולא עזר לי שום דבר (בייבי פסטה, מקלחת, טלק, לשים טייץ שזה היה מתגבר- שהטייץ לא היה נח לי בכלל! וכו')
הקיץ התחלתי ללבוש גרביון רגל במקום גרבי רגל (אפילו שהוא לא הכי נושם ודי מזיע)
ומאז השפשפות נעלמו לחלוטין!
אחרי הימים הרותחים שעברו- פתאום עבר לי מחשבה שהקיץ לא סבלתי כלל,
והגעתי למסקנה שזה השינוי היחיד משנה שעברה שאני יכולה "להאשים" אותו...
מסכימה איתך לגמרי,לפעמים גם בגרביון יש שפשפות.אינוטיול- נסו ולא תתחרטו
וגרביון רגל זוועה- סינטטי ומשפשף,
עדיף טייץ כותנה קצר וגרבים
מה לשים?צפה בקובץ המצורף 2046645
לשים על השפשפת לילה, ונעלם!! מקור: פטנט רשום המודיע. עובד פלאים מנסיון של רבים
אני שמתי כמה פעמים לימיסיל קרם ולא כ"כ עזרכל משחה נגד פיטריות יכולה לעזור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים