התייעצות שפתיים סגולות אצל ילדה בת שנה+ ולא מקור משהוא נתקל??

• הוסף לסימניות
לבת שלי בת שנה +3 השפתיים נהיות סגולות לעיתים קרובות ולא מקור, משהוא נתקל בזה ,מה יכולה להיות הסיבה?
אני אשמח לתגובות אם נתקלתם ... אני פשוט די לחוצה...!!

• הוסף לסימניות
תבדקי איך הנשימות שלה אצל תינוקות אמור להיות בערך 40 נשימות לדקה,לפעמים זה מעיד על קוצר נשימה

• הוסף לסימניות
לפעמים נובע מקושי נשימתי, ממשהו בראות.
בכל מקרה כדאי רופא. מאחלת לך שהוא רק ירגיע.

• הוסף לסימניות
עלייך לפנות לרופא ילדים לייעוץ.
לי ידוע ששפתיים כחולות עשויות להעיד על בעיה לבבית, גם אצל ילדים...
נכון
היה לבן שלי בגיל כמה חודשים והמליצו על בדיקת לב, ב״ה הכל היה בסדר
חלף כמו שזה בא..
אבל תמיד כדאי לבדוק..

• הוסף לסימניות
נכון , יש ברזל נמוך אבל השאלה אם זה נובע רק מזה ,
כחולות לא רק בבכי
עשיתי בדיקת חמצן רווי אצל האחות ויצא תקין השאלה אם להתעקש על בדיקה מקיפה יותר...

• הוסף לסימניות
כחולות לא רק בבכי
עשיתי בדיקת חמצן רווי אצל האחות ויצא תקין השאלה אם להתעקש על בדיקה מקיפה יותר...
מה אפשר להפסיד מבדיקה מקיפה?

• הוסף לסימניות
כחולות לא רק בבכי
מה יש לך להפסיד?
חרטה יכולה לבוא רק אם לא תבדקי.

• הוסף לסימניות
הרופא לא מתלהב לתת בדיקות נוספות, יש למשהיא מושג איזה בדיקה לבקש??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה