מה מצבן בלטרון? עברתי שם באוטו ולא היה נראה שזה כבר פורח מישי היתה שם ומוכנה לגלות?
ע עדי 679 משתמש מקצוען צילום מקצועי • 24/1/21 הוסף לסימניות #1 מה מצבן בלטרון? עברתי שם באוטו ולא היה נראה שזה כבר פורח מישי היתה שם ומוכנה לגלות?
י יהודית שניאור משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 26/1/21 הוסף לסימניות #3 זה עוד לא הזמן השקדיה לא פורחת בטו בשבט כמו בשיר... באזור אדר היא פורחת באזור סוף פברואר
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 26/1/21 הוסף לסימניות #4 אני ראיתי עצי שקדיה באלעד ובסביבה שכבר פורחים
פוטו טופ משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 26/1/21 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י אילה ו: אני ראיתי עצי שקדיה באלעד ובסביבה שכבר פורחים לחצ/י כדי להרחיב... בד"כ העצים ברחובות פורחים די הרבה לפני המטע , כך הבחנתי בשנים קודמות.
נכתב ע"י אילה ו: אני ראיתי עצי שקדיה באלעד ובסביבה שכבר פורחים לחצ/י כדי להרחיב... בד"כ העצים ברחובות פורחים די הרבה לפני המטע , כך הבחנתי בשנים קודמות.
י יהודית שניאור משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 26/1/21 הוסף לסימניות #6 יכול להיות שכבר פורחים אבל היופי הוא כשהכל וורוד יותר...
רבקי וועג- הס מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום צילום מקצועי הפקות ואירועים 26/1/21 הוסף לסימניות #7 עברתי שישי שעבר ליד מטע, היה לבן רק בקצוות.