שקדים מוגדלים לילד ודימום מהאף

• הוסף לסימניות
אנחנו במעקב אצל רופא א,א,ג במשך תקופה- הבן שלי נוחר בלילה, הרופא ביקש הקלטה וטען שזה לא בעייתי והוא גם לא ראה משהו מיוחד. בנוסף, הבן שלי מדמם באף לעיתים תכופות מה שהוביל אותנו לרופא שם הוא צרב לו את המקום וזה פחת בהחלט.
עכשיו, הבן שלי התחיל דמם שוב. הלכתי לרופא שהיה פנוי- רופא אחר ממה שהלכנו עד עתה, הוא הכניס מצלמה ושלל גידול, אבל טען שהוא לא רואה כלי דם שצריך לצרוב. הוא שלח אותנו להמטולוג,
והשיא היה שהוא דיווח לי שיש לו שקדים מוגדלים והוא חיב לעבור ניתוח.

אבקש את עזרת הציבור לשתי הבעיות:
הדימום מהאף- מה ניתן לעשות?
האם ללכת לחוות דעת נוספת לרופא מומחה על הניתוח +דימום?
אשמח לקבל רופאים מומחים מומלצים בכללית וגם בפרטי.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פרופסור מנחם גרוס מהדסה עין כרם מקבל שרפ עם החזר מרב הקופות חולים (תבררי לגביי כללית)
וכן מקבל במרפאה ציבורית בהדסה

• הוסף לסימניות
שקדים או שקד שלישי (פוליפים/אדנואידים)?
הרופא הראשון לא ביצע צילום? לא שלח למעבדת שינה?

• הוסף לסימניות
זה דברים שנהיו בזמן האחרון או שזה כבר שנים ככה?
אם זה משהו חדש- חובה לעשות בירור המטולוגי מקיף
אם זה משהו ישן- לטפל רגוע

• הוסף לסימניות
זה דברים שנהיו בזמן האחרון או שזה כבר שנים ככה?
אם זה משהו חדש- חובה לעשות בירור המטולוגי מקיף
אם זה משהו ישן- לטפל רגוע
סיפור ישן שנפתר ע"י צריבה, וכרגע הרופא לא רואה שום כלי דם שניתן לצרוב

• הוסף לסימניות
סיפור ישן שנפתר ע"י צריבה, וכרגע הרופא לא רואה שום כלי דם שניתן לצרוב
אם כך
תלכו לא.א.ג . מומחה
כי צירוף של שתי הבעיות מהסוג הזה שמתחילות פתאום
עלול להצביע על בעיה במערכת הדם

• הוסף לסימניות
איך משיגים אותו?
אני מנסה לקבוע אצלו תור ללא הצלחה,
אודה לעזרה..
האמת היא שנמחקו לי כל אנשי הקשר ואין לי את המספר שלו אבל זה היה מספר של המרפאה שלו והם עובדים בימי ראשון ורביעי מ4 עד 7 (אם לא השתנה מאז) ואם משאירים להם הודעה הם חוזרים בד"כ
עכשיו בדקתי בגוגל וזה המספר 097451570
בהצלחה

• הוסף לסימניות
האמת היא שנמחקו לי כל אנשי הקשר ואין לי את המספר שלו אבל זה היה מספר של המרפאה שלו והם עובדים בימי ראשון ורביעי מ4 עד 7 (אם לא השתנה מאז) ואם משאירים להם הודעה הם חוזרים בד"כ
עכשיו בדקתי בגוגל וזה המספר 097451570
בהצלחה
השארתי הודעה
ומארבע אני צפוף על הטלפון
ונאדה...

תודה בכל אופן :)

• הוסף לסימניות
אנחנו במעקב אצל רופא א,א,ג במשך תקופה- הבן שלי נוחר בלילה, הרופא ביקש הקלטה וטען שזה לא בעייתי והוא גם לא ראה משהו מיוחד. בנוסף, הבן שלי מדמם באף לעיתים תכופות מה שהוביל אותנו לרופא שם הוא צרב לו את המקום וזה פחת בהחלט.
עכשיו, הבן שלי התחיל דמם שוב. הלכתי לרופא שהיה פנוי- רופא אחר ממה שהלכנו עד עתה, הוא הכניס מצלמה ושלל גידול, אבל טען שהוא לא רואה כלי דם שצריך לצרוב. הוא שלח אותנו להמטולוג,
והשיא היה שהוא דיווח לי שיש לו שקדים מוגדלים והוא חיב לעבור ניתוח.

אבקש את עזרת הציבור לשתי הבעיות:
הדימום מהאף- מה ניתן לעשות?
האם ללכת לחוות דעת נוספת לרופא מומחה על הניתוח +דימום?
אשמח לקבל רופאים מומחים מומלצים בכללית וגם בפרטי.

תודה רבה!
עברתי מצב דומה עם הבן שלי
3 הממדים פתר את הבעיה לגמרי

• הוסף לסימניות
דימום מהאף - אחרי שנים של סבל אצל הבת שלי שהייתה מדממת כמה פעמים ביום בקיץ קראתי על טיפול סבתא שנשמע מגוחך לגמרי אבל פתר את הבעיה במאת האחוזים - לשים מספר פעמים ביום וזלין באף באמצעות מקל אוזניים. הבת שלי מקפידה על כך בבוקר ולפני השינה, ובקיץ גם במשך היום כשיש לה דקה פנויה, ושכחה מה זה דם באף. עובד לה יופי כבר כשלוש-ארבע שנים. כל מי שהמלצתי לו חזר להודות לי. כמה פשוט ככה עובד.
אגב, צריבה לא עבדה עליה בכלל. הועיל אולי למספר שבועות.
לגבי שקד מוגדל - תבקשו מרופא ילדים הפניה למעבדת שינה. זה תהליך פשוט וקל. מקבלים התחייבות בקלות ושורפים לילה אחד מהחיים. אי אפשר, לעניות דעתי, להתרשם מנחירות באמצעות הקלטה. במעבדת שינה יש מכשור שמנטר כל רגע בשינה ובודק אם יש הפסקות נשימה שעלוות להפריע לגדילה ולתפקוד ביום בכלל.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה