שקדים נפוחים- מה מומלץ לעשות?

• הוסף לסימניות
לילדה בת שנתים וחצי , הרופאה אומרת שכל עוד יש נתיב אויר פתוח היא לא ממליצה על שום דבר
אבל קשה לה לישון בלילה ברצף, לפעמים ממש נוחרת בקול שורקני,
מה יכול לעזור? מנסיון...

• הוסף לסימניות
ללכת לעוד רופא... יש נתיב פתוח אבל החוסר שינה רציף מוכיח שעדיין יש כאן קושי. כנראה הנתיב שיש צר.
אצלנו שלחו למעבדת שינה וברגע שהוכח שיש קושי נשימתי בזמן שינה הפנו אותנו לניתוח וגם אני וגם הילד חזרנו לישון נורמלי בלילות.
מדברת גם על התעוררות מרובה וחוסר שינה רציפה וגם על נחירות. בנוסף הוא היה מפספס 3 פעמים בלילה והרופא הסביר לי שעד שהגוף נכנס למצב שינה הוא עיף מאד ולכן מפספס...

• הוסף לסימניות
לבקש מרופא א.א.ג. הפניה למעבדת שינה
ולפי התוצאות יחליטו אם לנתח.

• הוסף לסימניות
ללכת לעוד רופא... יש נתיב פתוח אבל החוסר שינה רציף מוכיח שעדיין יש כאן קושי. כנראה הנתיב שיש צר.
אצלנו שלחו למעבדת שינה וברגע שהוכח שיש קושי נשימתי בזמן שינה הפנו אותנו לניתוח וגם אני וגם הילד חזרנו לישון נורמלי בלילות.
מדברת גם על התעוררות מרובה וחוסר שינה רציפה וגם על נחירות. בנוסף הוא היה מפספס 3 פעמים בלילה והרופא הסביר לי שעד שהגוף נכנס למצב שינה הוא עיף מאד ולכן מפספס...
לגמרי.
כמה שאני מכירה התחילו חיים חדשים אחרי ניתוח.

• הוסף לסימניות
ניתוח...
זה ממש פשוט ועוזר מיד!
בהצלחה
(אם מעניין- אנחנו עשינו בשערי צדק אצל ד"ר חנן שאול- היינו מרוצים מאד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה