דרוש מידע שקד שלישי מוגדל, ניתוח או הומיאופתיה?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע?
הילד בן שנתיים ומתקשה בנשימה בלילה.
רופא אא"ג אמר שיש צורך בניתוח. האם כדאי לנתח או לעשות הומיאופתיה? יש כאן מישהו שעזר לו הומיאופתיה?
אשמח ממש למידע בנושא.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שניתוח יעזור
לבן שלי בן 5 כרתו שקד שלישי,
אחרי חצי שנה - עדיין ישן עם פה פתוח, נוחר, ומנוזל 24/7!

• הוסף לסימניות
הבת שלי גם נוחרת, היא בת שנה וחצי...
לפני צילום אף ומעבדת שינה
לפי דברכם הניתוק לא יעיל?

• הוסף לסימניות
לא בטוח שניתוח יעזור
כל עוד שעושים את זה בגיל קטן יותר יש יותר סיכוי שהילד יתרגל לנשום דרך האף.
ניתחתי 2 ילדים ב"ה עבר בסדר גמור. ניתוח יחסית קל עם שחרור אחרי שעות בודדות.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שניתוח יעזור
הבת שלי עברה את הניתוח בגיל שנה, מדובר על ילדה מורכבת רפואית ועם חמצן במצב קבוע
לאחר הניתוח צריכת החמצן שלה בשינה ירד ב70%

• הוסף לסימניות
הבן שלי נותח גם
אמנם היה צריך לחזור על הניתוח לאחר שנתיים בערך אבל היה שיפור משמעותי (וגם בפעם השניה כרתו כי בכל מקרה עשו עוד ניתוח כפתורים)

• הוסף לסימניות
אצלינו 3 ילדים עברו את הניתוח הזה
קל, מהיר, פשוט וללא תופעות לוואי
הניתוח כ20 דק', עוד שעתיים בחדר התאוששות
ומאז - הנשימה טובה ושקטה, הלילה רגוע וטוב, הצינון עבר והכל מעולה ב"ה.
תודה לה'

• הוסף לסימניות
אנחנו נותחנו אצל פרופסור מנחם גרוס מהדסה ע"כ
שמעתי גם המלצות על דר הודיה טובי מהדסה הר הצופים
וכן כמה מבני משפחתי המורחבת נותחו אצל דר עדרי משערי צדק

זה ניתוח יחסית פשוט תשאלו עסקנים על רופא בבתי החולים שבאזורכם אין סיבה לנסוע רחוק לניתוח הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה