דרוש מידע שקד שלישי מוגדל, ניתוח או הומיאופתיה?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי הומאופתיה לא דווקא לשקד שלישי אלא נחירות בשינה וליחה מרובה
שווה כפרות
אפילו ההומאופתית המדופלמת [אחת ידןעה] לא חזרה אלי כששאלתי אותה למה זה לא עוזר [ניסיתי פעם אחת שינוי בטיפות ואח"כ כבר לא חזרה או ענתה לי]
ואת האמת, כשעושים את זה, לא מבינים בדיוק איך זה אמור לעזור
טיפה אחת מהולה במים, לא זוכרת בדיוק את ההגדרות...

• הוסף לסימניות
בא לי בזמן.
הבן שלי בן 4 נושם בכבדות, מנוזל באופו קבוע, נוחר
נראה לי נלך על ניתוח

• הוסף לסימניות
בא לי בזמן.
הבן שלי בן 4 נושם בכבדות, מנוזל באופו קבוע, נוחר
נראה לי נלך על ניתוח
רק אולי קודם תעשי בדיקת אלרגיה
לפעמים זה נובע מזה ולא יעזור ניתוח אלא אם אמרו לכם שזו הבעיה
אני שמתי לב שצריך להשכיב על 2 כריות [אחת קצת לפני השניה שיהיה נוח] על הצד ואז אין נחירות

• הוסף לסימניות
הומיאופטיה מלבד מה שזה בזבוז זמן וכסף, זה גם חשש איסור תורה לדעת הגרי"ש אלישיב

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו ניתוח לילדה בת שלוש, והיה שינוי מיידי. לא האמנתי שזה יעזור עד כדי כך. שינה טובה בלילה, חסל סדר נזלות ונחירות,
ממליצה מאד!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו ניתוח לילד בן שלוש
לא יאומן ההבדל
לא רק שהתחיל לישון רגוע בלי נחירות ושינויי תנוחה
אלא שנהיה ילד חיוני ועירני!! כנראה שלא ישן טוב בלילות ואפילו לא ידענו, חשבנו שהוא ילד שקט ובישן

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איפה ניתחתם?
יש מקום מומלץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה