דרוש מידע שקד שלישי מניסיון!

• הוסף לסימניות
שר"פ בבית חולים ציבורי
כמה עולה?
וכמה זמן חיכתם לתור?

• הוסף לסימניות
שר"פ בבית חולים ציבורי
כמה עולה?
וכמה זמן חיכתם לתור?
תלוי בסוג הביטוח המשלים..
לנו היה מאוחדת הכי גבוה, שילמנו לדעתי 1200 פחות או יותר.
התור היה מאד מאד מהיר -שבוע ווקצת, אבל הרופא (המדהים אגב! ד"ר אטל)
אמר שזה בגלל הצורך המאד דחוף... וככה זה יכול לקחת גם חודש

• הוסף לסימניות
אני גם בלאומית.
עשינו את הניתוח אצל ד"ר פטר פרידמן ממעיני הישועה,
צריך קודם לבקש הפניה מרופא ילדים לצילום שקד שלישי,
לאחר מכן לקבוע תור לרופא א.א.ג בקופה , לבוא אליו עם הצילום ולבקש הפניה למרפאות חוץ של בית חולים.
לאחר מכן לקבוע תור למרפאות חוץ לד"ר פטר פרידמן ממעיני הישועה,
ואז הוא מביא הפניה לניתוח,

מרוצים ממנו מאוד,
אם את צריכה עזרה עם זה-בשמחה

• הוסף לסימניות
את הניתוח כדאי לעשות אצל שר"פ בבית חולים ציבורי,
כי אם לא אי אפשר לדעת על איזה מתמחה תיפלו... למרות שזה לא ניתוח מסובך אבל כן כדאי להשקיע את הכמה מאות שקלים לדעתי....
עשינו את הניתוח 5 פעמים (השישי בדרך...)-כמובן לילדים שונים..

ואף פעם לא עשינו בשר"פ
לא נותחנו אצל מתמחים
ולא חיכינו בתורים ארוכים

עשינו כמה פעמים במעייני הישועה (אצל ד"ר פטר פרידמן ועוד רופא שאני כבר לא זוכרת את שמו)
ובפעמיים האחרונות עשינו אצל ד"ר עליזה עדרי דרך מאוחדת (משגב לדך) והיינו עוד יותר מרוצים!!
התורים יחסית מהירים-משהו כמו חודש
הניתוח בעז"ה אם אין סיבוכים מיוחדים-תוך כמה שעות חוזרים הביתה
והתאוששות של יום/יומיים

מה שכן-המלצה אישית למי שלא בוחר בשר"פ, לחפש רופא שמקבל מטעם הקופה באזור שלכם, בשביל שהכל ייעשה ע"י אותו רופא-הייעוץ המקדים, הניתוח, והביקורת אחרי (נגיד אצלינו היא אמרה לבוא בלי תור אליה לסניף בשביל שהיא תבדוק שהכל תקין לאחר הניתוח) בלי שכל פעם יצטרכו נסיעות למרפאות חוץ וכו'

שיהיה הצלחה לכולם ורק בריאות!!

• הוסף לסימניות
עשינו כמה פעמים במעייני הישועה (אצל ד"ר פטר פרידמן ועוד רופא שאני כבר לא זוכרת את שמו)
ובפעמיים האחרונות עשינו אצל ד"ר עליזה עדרי דרך מאוחדת (משגב לדך) והיינו עוד יותר מרוצים!!
הייתם מרוצים מפטר פרידמן?
ואת פרטוש את מכירה?

עזר מציון פחות ממליצים על פרידמן. ואין לי מושג למה.

• הוסף לסימניות
ואת פרטוש את מכירה?

היינו מרוצים
אולם כאמור מד"ר עדרי היינו מרוצים יותר (בעיקר בתחושה שיש עם מי לדבר אחרי הניתוח, היא נותנת את הפלאפון האישי שלה ואפשר להתקשר בכל רגע אם חלילה מתעוררת בעיה)

לא מכירה את פרטוש

• הוסף לסימניות
ואת פרטוש את מכירה?

נמצאת באותה דילמה, ולא מוצאת מידע על ד"ר פרטוש או המלצות ברשת.
מי שיש לו מידע יעזור לי מאד!
בכללי ביעוץ רפואי של עזר מציון/ מזור / עזרה למרפא כולם ישר נתנו המלצות לטיפול בפרטי
למרות שהסבירו שזה ניתוח פשוט וקל. החשש היחיד שזה עלול לחזור, בכמה אחוזים זה באמת קרה ? (גיל 5)

• הוסף לסימניות
היא ביקשה מקופת חולים לאומית, עליזה אדרי לא מקבלת בלאומית, בדקנו.

• הוסף לסימניות
למרות שהסבירו שזה ניתוח פשוט וקל. החשש היחיד שזה עלול לחזור, בכמה אחוזים זה באמת קרה ? (גיל 5)
ככל שהגיל נמוך יותר הסיכוי לחזרה של הבעיה-גדל
גיל 5 נחשב לגיל גדול למדי ולכן אחוזי החזרה נמוכים מאד

אצל הבן הראשון שלנו הלכנו לד"ר ברמה (רופא אא"ג מפורסם שיצא לגמלאות)
אני מקווה שאני מדייקת בפרטים
אבל הוא הסביר שעד גיל 3 השקד ממשיך לגדול כל הזמן
מגיל 3-7 השקד נשאר באותו גודל
מגיל 7 השקד הולך ונעלם (לכן הבעיה של שקד שלישי לא קיימת במבוגרים, אלא רק של שקדים בצוואר)

• הוסף לסימניות
הפסקתי לו כבר לפני הרבה חודשים חלבי
ואח"כ גם סויה
הוא הפסיק להקיא לחודשיים ימים
ועכשיו חזר להקיא תוך חצי שעה מאז שנרדם לשנת הלילה הוא קם בוכה ומקיא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה