שקיות וואקום, מישהו מכיר?

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקראת יציאה לשליחות ב"ה, אני צריך לארוז בגדים וכו' לאחסון ממושך.

הציעו לי להתשמש בשיקות וואקום שמוציאים מהם את האוויר ע"י שואב-אבק.

הבנתי שישנם חברות רבות שמייצרות, אך רק חלקן אמינות והשקיות מוצלחות באמת.

למישהו יש ניסיון עם זה?
תודה ושבת שלום!

• הוסף לסימניות
אני תמיד אורזת את הכל עם ניילון נצמד! התוצאה מצויינת!!!

• הוסף לסימניות
בזמנו מימד פרסמו את של סנו,

• הוסף לסימניות
אצל הורי משתמשים בשקיות ואקום לאריזת שמיכות וכריות מיותרות זה טוב בעיקר בשביל לחסוך מקום (אומרים שלשמיכות פוך טובות זה מזיק), אבל לא ניסינו עם בגדים.

• הוסף לסימניות
לי יש את של סנו הם מצוינות אבל יקרות.
כל שקית אשפה יכולה לההפך לשקית וואקום כשמוציאים ממנה את כל האויר. אפשר ידנית ואפשר ע"י שואב אבק.
חוץ מזה ששקיות וואקום נראות יותר יפה בארון כי הקיפול של הבגדים נשמר אין שום הבדל

• הוסף לסימניות
אני קניתי גם שקיות ווקום ולא הייתי מרוצה בכלל. משום מה בשתי השקיות שקניתי הווקום מעט השתחרר.
לא שווה את המחיר!
ארזתי בנילון נצמד והתוצאה נהדרת.

• הוסף לסימניות
אני מאוד נהנית משקיות הוואקום ובדעתי לקנות עוד ועוד!

• הוסף לסימניות
הניסיון שלי הוא עם השקיות של סנו ועוד שקיות מחברה עלומה. במבחן שביעות הרצון סנו מנצחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;613524:
אני קניתי גם שקיות ווקום ולא הייתי מרוצה בכלל. משום מה בשתי השקיות שקניתי הווקום מעט השתחרר.
לא שווה את המחיר!
ארזתי בנילון נצמד והתוצאה נהדרת.

יכול להיות שלא עשית את הוואקום מספיק טוב.
או שטילטלו את זה יותר מידי.
אפילו ואקום של מפעל באיזה שהוא שלב נפתח.
לגבי שמיכות לא אמורה להיות בעיה לשים אותם בוואקום. (אגב ככה הם מגיעות מסין וכו'. ואן בעיה לא עם פוך טיבעי ובודאי לא עם סנטטי)

• הוסף לסימניות
אני קניתי דרך האתר buy the way שקיות מצוינות וגם המחיר היה מעולה (אין לי אחוזים)

• הוסף לסימניות
הן מעולות, אחסנתי בזה את הבגדי חורף של הילדים שתופסים בד"כ הרבה מקום , קניתי אצל איזה סוכן שמוכר עוד פטנטים מחברה עלומה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.

יש למישהו המלצה לחברה מסוימת?
ברשת דווקא קראתי שלא מרוצים משל 'סנו'.

• הוסף לסימניות
יש ברמי לוי ב10 ש"ח ומצוינות לבנתים [אין לי הרבה זמן] לדעתי אם יודעים לדחוס טוב, לא צריך את הוואקום. הוואקום טוב לדעתי למטרת סדר או אם המרחב גדול [לא כמו מזודה] ואין אפשרות לצמצם את הנפח. כששמים במזוודה מוציאים את האוויר ממילא כשדוחפים כדי לסגור את הרוכסן.

• הוסף לסימניות
לי יש של חברה שהשם שלה הוא מספר.

• הוסף לסימניות
חפישתי ב"ב ולא מתאתי. היכן קניתם?

• הוסף לסימניות
ראיתי בב"ב בחנות ליד מכבי, הום פלייס בר' עקיבא.

לא זוכרת שם של הפירמה, המחיר היה נראה משתלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1148690:
ראיתי בב"ב בחנות ליד מכבי, הום פלייס בר' עקיבא.

לא זוכרת שם של הפירמה, המחיר היה נראה משתלם...

הום פלייס ברחוב סוקולוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה