שקיות לצ'ולנט/חמין

• הוסף לסימניות
תמיד הכנסתי שקיות לתוך הג'ונט לאורז, בשר וכו'---
לאחרונה שמעתי שזה לא בריא--
מה עושים במקום???

• הוסף לסימניות
עד שהבנתי למה הכוונה...
צ'ולנט.

אני מכירה מישהי שתופרת לטשולנט שקיות מנייר אפיה.

• הוסף לסימניות
יש להשיג בחנויות שקיות בד רב פעמיות עם שרוך לקשירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1011974:
יש להשיג בחנויות שקיות בד רב פעמיות עם שרוך לקשירה
אפשר פשוט לקנות בד כותנה לבן, לחתוך למרובעים ולקשור עם התכולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;1011963:
תמיד הכנסתי שקיות לתוך הג'ונט לאורז, בשר וכו'---
לאחרונה שמעתי שזה לא בריא--
מה עושים במקום???

למה זה לא בריא?

• הוסף לסימניות
נשמע דיי דוחה- הבד הזה..
תיכף תגידו שמכבסים את זה אח"כ
מי אמר שזה לא בריא?
אשמח לשמוע דברים מבוססים לתועלת כולם.

• הוסף לסימניות
אני נזכרת שפעם ראיתי באיזה עיתון חשים בתוך גרב, כן כן גרב מנילון.. (מקווה שחדשה התכוונו)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באופן קבוע בשקיות צליה, עם סגר. עמיד ונוח. יש לקנות אריזה חסכונית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;1012002:
אני משתמשת באופן קבוע בשקיות צליה, עם סגר. עמיד ונוח. יש לקנות אריזה חסכונית.

וזה כן בריא??
סליחה על הבורות- זה שקיות קוקי???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;1012019:
וזה כן בריא??
סליחה על הבורות- זה שקיות קוקי???

אומרים שכן, זה כמו נייר אפיה, אטום.

• הוסף לסימניות
יש לקנות רשתות מיוחדות למטרה הזאת, תוצרת ארה"ב, בשנים האחרונות החלו לייבא אותם לארץ. אני קונה אותם ב"שערי רווחה" בירושלים. משתמשת בהם בשביל העצמות והירקות העליים במרק עוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1012046:
יעיל לגריסים?

אם שאלת אותי אז התשובה היא שחורי הרשת בערך בגודל 3 מ"מ. (אני לא משתמשת בגריסים, ופשוט לא מצליחה להזכר איך הם נראים ומה הגודל שלהם)
אגב, לרשתות יש הכשר של "וואלאווע"- כשרות ידועה ומהודרת בארה"ב.
צילמתי את האריזה לטובתכם.
שימו לב שהאריזה בתמונה בצבע כתום כי היא עוד מפסח, בשאר ימות השנה זה בדיוק אותה אריזה רק בצבע צהוב

קבצים מצורפים

• IMG_0783.jpg
    KB 1,007.1 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1012046:
יעיל לגריסים?
אני משתמשת בזה לאורז אז נראה לי שגם לגריסים יהיה טוב.

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים במסננת אטריות עשויה נירוסטה שפרקנו לה את הידית. שמים בה את השעועית ומעליה את הגריסים - כך הם לא נופלים בעד החורים. מניחים את זה בסיר מעל הבשר ותפוחי האדמה. יוצא צ'ולנט שאפשר לחלק ממנו באופן מאוד אלגנטי - בשר לחוד, תפו"א לחוד, ושעועית וגריסים לחוד. רק צריך לשים לב לא להגביה את המסננת מן הסיר בשבת מפני איסור בורר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1012107:
אנחנו משתמשים במסננת אטריות עשויה נירוסטה שפרקנו לה את הידית. שמים בה את השעועית ומעליה את הגריסים - כך הם לא נופלים בעד החורים. מניחים את זה בסיר מעל הבשר ותפוחי האדמה. יוצא צ'ולנט שאפשר לחלק ממנו באופן מאוד אלגנטי - בשר לחוד, תפו"א לחוד, ושעועית וגריסים לחוד. רק צריך לשים לב לא להגביה את המסננת מן הסיר בשבת מפני איסור בורר.
אז איך אתם מרוקנים את הסיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1011983:
מי אמר שזה לא בריא?
אשמח לשמוע דברים מבוססים לתועלת כולם.

נאום ידידנו ויקי:

הפלסטיק עשוי מחומרים רבים ושונים בהתאם לתכונות הרצויות; הוא קל, קשה או גמיש ומסוגל לקבל תכונות שקשה להשיג בחומרים אחרים כגון עמידות גם כאשר הוא דק מאד. תכונות אילו הופכות אותו לאידאלי לצורכי בישול ואיחסון מזון כאשר כלי מתכת אינם אפשריים כגון בישול במיקרוגל. הסכנה העיקרית בפלסטיק קיימת כאשר משתמשים בו שלא למטרות אליהם נוצר, למשל חימום מזון במיקרוגל עם כלי פלסטיק שלא נועד לכך או איחסון מזון בכלי פלסטיק שנועדו לצרכים אחרים. מזון שמאוחסן בתוך עטיפות פלסטיק כמו ניילון נצמד עלול לספוג ממנו חומרים רעילים שנועדו לשמור על גמישותו. תהליך נדידת החומר הרעיל למזון חמורה יותר כאשר המזון שומני כגון גבינה או בשר ובזמן חימום בטמפרטורה גבוה, למשל במיקרוגל, לכן יש להקפיד על הוראות היצרן ולהשתדל לא לעטוף אוכל חם בפלסטיק לפני שהתקרר או לעשות שימוש חוזר במוצרי פלסטיק שחוקים או פגומים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1012121:
אז איך אתם מרוקנים את הסיר?
תחילה מוציאים את הפרודוקטים שסביב המסננת, אח"כ שולחים את הכף ושולים את מה שמתחתיה. העיקר לא להוציא את כל המסננת על תכולתה מן הסיר.

• הוסף לסימניות
אהה, מה הבעיה בעצם?
מרוקנים את המסננת בכף אל צלחת, ואז אפשר להוציאה מן הסיר, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה