שקיות של חנויות עם ידיות שחורות

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שקיות איכותיות של חנויות - לא שקיות "גופיה" מרשרשות:
אני עומדת להזמין שקית מעוצבת כזו, מדובר על שקית שיש עליה הדפסה של צבע שחור, ולא שקית שחורה מלכתחילה
בבית הדפוס טוענים שעדיף להשאיר את הידיות לבנות כי הצבע השחור המודפס יורד ומלכלך את הידיים האוחזות בשקית.

יש למישהו ניסיון בעניין ויוכל להחכימני?

אודה לכל עצה / תובנה / שיתוף בנושא!

• הוסף לסימניות
מקפיצה. אם מישהו יודע.

• הוסף לסימניות
לשהחיינו היה שקיות כחולות שהצבע ירד לידיים וזה היה נורא
(בעקבות כך גם השקית נראתה מוזנחת)

• הוסף לסימניות
אני רק לקוחה ואין לי נסיון, מה שאני יכולה להגיד ששקיות צבעוניות שמורידות צבע זה דבר מעצבן מאד!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכם!
בדיוק לכן אני שואלת.
סיכמתי עם הלקוח שלפי התגובות כאן נפעל.
(אולי אשלב את הידיות הלבנות כחלק מהעיצוב).

• הוסף לסימניות
כדאי מאד,
השקית מלכלכת את הידים ומה שלידה ונראית סמרטוט אחרי שימוש אחד כי כל הצבע כבר התקלף...

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש 2 סוגים של שקיות,
כאלו שיש הדפס של צבע על השקית- ובזה הצבע יורד וזה מעצבן,
וכאלו שהפלסטיק בתהליך הייצור שלו נצבע בשחור, ובזה אין שום בעיה.
לדוג: שקית של קידס מוד,שקית של מצעית, רויאל (זה מה שיש לי כרגע בבית...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה