- הוסף לסימניות
בלי שום עיבוד
רק קרופ קטנצ'יק...
רק קרופ קטנצ'יק...
נכתב ע"י הגלים;1606481:פספוס לדעתי.
לא הייתי מגדיר את זה כך.נכתב ע"י הגלים;1606502:כי בחרת ב"תאורה מעניינת" על פני "תאורה יפה אסטטית ומחמיאה".
נכתב ע"י msphoto;1607936:לדעתי
הבעיה היא שזה לא כאן ולא שם
פחות אובך היה טוב יותר
הרבה יותר אובך (כללי) היה מצוין
כרגע האובך הצהבהב רק מתחיל.. והגוון הקר בתאורה שעל האוטובוס משתלט באלימות..
אם האוטובוס היה שוקע באובך צהוב והיתה שמש אחורית חזקה ש'פותחת' את הקרקע זה יכל להיות ממש טוב
לא בטוח שזה רלוונטי בתנאי השטח, אבל אם כך - מחפשים תאורה אחרת ולא מנסים לכפות אובך שמתפספס לחלוטין.
מה שכן - יש לתמונה הזו מראה אותנטי של תמונות של פעם שהיינו מצלמים בפילם 'על עיוור', אז נכון שזו לא מחמאה לצלמת(...) אבל יש בזה משהו חביב מאוד.
ועוד משהו, בשניה הראשונה זה לא נכנס אצלי לקטגוריית 'צילומי ילדים' אלא צילום כללי - וזו מחמאה ענקית.
שירבו תמונות כאלה כאן.
נכתב ע"י ינאי;1608261:דבר ראשון תודה!, החכמת אותי!
זה שזה לא בקטגורית צילומי ילדים גם מבחינתי זו מחמאה כי נכנסתי לתחום מאהבת אומנות הצילום וכשהתחלתי לצלם ילדים פחות יכולתי להתמקד בזה...ואני אוהבת שיש גם כאלה תמונות בסט
אני מעלה עוד תמונה עם אובך יותר חזק
משום מה פחות אהבתי אותה...
למען האמת לא ידעתי אפילו על קיומו..נכתב ע"י msphoto;1608389:זה עדיין לא זה, כי אי אפשר שם יותר מזה..
קקטוס, אולי תגרור את האוטובוס הזה למיקום יותר אטרקטיבי? אולי תצא מזה תמונה אימפרמשהו..![]()
נכתב ע"י קקטוס;1608404:למען האמת לא ידעתי אפילו על קיומו..
הוא זרוק לו באיזו חצר אחורית נידחת, ואשתי לא טרחה לספר לי עליו (מלבד העובדה האנתרופולוגית שבעוד שעירוניים חשים במושב שכל השטחים עומדים לרשותם, כל עוד אין גדר שחוסמת אותם. בני המושב לא נכנסים לחצרות פרטיים בלי רשות. לכן יוצא שהנופשים מגיעים למקומות שאין לי גישה אליהם, בעיקר מחמת הנימוס. (לא באתי להביע את דעתי על הצלמת, אני בטוח שהיא צילמה ברשות.))
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים