שקיעה בבית חלקיה

• הוסף לסימניות
בלי שום עיבוד
רק קרופ קטנצ'יק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי שם פעם בשבת.
והבטחתי לעצמי שאספיק לצלם שם לפני שבת.
לצערי זה לא קרה.
הילד קצת נעלם בכל התמונה.

• הוסף לסימניות
כי בחרת ב"תאורה מעניינת" על פני "תאורה יפה אסטטית ומחמיאה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1606502:
כי בחרת ב"תאורה מעניינת" על פני "תאורה יפה אסטטית ומחמיאה".
לא הייתי מגדיר את זה כך.
הייתי מגדיר את זה כסטייה קלה של זווית הצילום.
עם קצת פחות אובך זה היה נראה הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
כתבתי את דעתי- זכותך לחשוב אחרת :)

• הוסף לסימניות
בעיבוד קל תוכלי להבליט את הילד אבל חוץ מזה התמונה מהממת לטעמי!!
האובך והצבעים של השקיעה ביחד עם האוטובוס הזה - מדהים!

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שלא כדאי ערפל על הפנים של הילד.

חוץ מזה לוקיישן מהמם
אולי זוית קצת יותר קדמית.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על התגובות
אני דוקא נורא אהבתי את זאת
יש לי גם מעוד זוויות ובלי הפלר...

• הוסף לסימניות
תני לראות!

• הוסף לסימניות
יפהיפה!

• הוסף לסימניות
לדעתי
הבעיה היא שזה לא כאן ולא שם

פחות אובך היה טוב יותר
הרבה יותר אובך (כללי) היה מצוין

כרגע האובך הצהבהב רק מתחיל.. והגוון הקר בתאורה שעל האוטובוס משתלט באלימות..
אם האוטובוס היה שוקע באובך צהוב והיתה שמש אחורית חזקה ש'פותחת' את הקרקע זה יכל להיות ממש טוב
לא בטוח שזה רלוונטי בתנאי השטח, אבל אם כך - מחפשים תאורה אחרת ולא מנסים לכפות אובך שמתפספס לחלוטין.

מה שכן - יש לתמונה הזו מראה אותנטי של תמונות של פעם שהיינו מצלמים בפילם 'על עיוור', אז נכון שזו לא מחמאה לצלמת(...) אבל יש בזה משהו חביב מאוד.

ועוד משהו, בשניה הראשונה זה לא נכנס אצלי לקטגוריית 'צילומי ילדים' אלא צילום כללי - וזו מחמאה ענקית.
שירבו תמונות כאלה כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1607936:
לדעתי
הבעיה היא שזה לא כאן ולא שם

פחות אובך היה טוב יותר
הרבה יותר אובך (כללי) היה מצוין

כרגע האובך הצהבהב רק מתחיל.. והגוון הקר בתאורה שעל האוטובוס משתלט באלימות..
אם האוטובוס היה שוקע באובך צהוב והיתה שמש אחורית חזקה ש'פותחת' את הקרקע זה יכל להיות ממש טוב
לא בטוח שזה רלוונטי בתנאי השטח, אבל אם כך - מחפשים תאורה אחרת ולא מנסים לכפות אובך שמתפספס לחלוטין.

מה שכן - יש לתמונה הזו מראה אותנטי של תמונות של פעם שהיינו מצלמים בפילם 'על עיוור', אז נכון שזו לא מחמאה לצלמת(...) אבל יש בזה משהו חביב מאוד.

ועוד משהו, בשניה הראשונה זה לא נכנס אצלי לקטגוריית 'צילומי ילדים' אלא צילום כללי - וזו מחמאה ענקית.
שירבו תמונות כאלה כאן.

דבר ראשון תודה!, החכמת אותי!
זה שזה לא בקטגורית צילומי ילדים גם מבחינתי זו מחמאה כי נכנסתי לתחום מאהבת אומנות הצילום וכשהתחלתי לצלם ילדים פחות יכולתי להתמקד בזה...ואני אוהבת שיש גם כאלה תמונות בסט

אני מעלה עוד תמונה עם אובך יותר חזק
משום מה פחות אהבתי אותה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1608261:
דבר ראשון תודה!, החכמת אותי!
זה שזה לא בקטגורית צילומי ילדים גם מבחינתי זו מחמאה כי נכנסתי לתחום מאהבת אומנות הצילום וכשהתחלתי לצלם ילדים פחות יכולתי להתמקד בזה...ואני אוהבת שיש גם כאלה תמונות בסט

אני מעלה עוד תמונה עם אובך יותר חזק
משום מה פחות אהבתי אותה...

זה עדיין לא זה, כי אי אפשר שם יותר מזה..

קקטוס, אולי תגרור את האוטובוס הזה למיקום יותר אטרקטיבי? אולי תצא מזה תמונה אימפרמשהו.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1608389:
זה עדיין לא זה, כי אי אפשר שם יותר מזה..

קקטוס, אולי תגרור את האוטובוס הזה למיקום יותר אטרקטיבי? אולי תצא מזה תמונה אימפרמשהו.. :)
למען האמת לא ידעתי אפילו על קיומו..
הוא זרוק לו באיזו חצר אחורית נידחת, ואשתי לא טרחה לספר לי עליו (מלבד העובדה האנתרופולוגית שבעוד שעירוניים חשים במושב שכל השטחים עומדים לרשותם, כל עוד אין גדר שחוסמת אותם. בני המושב לא נכנסים לחצרות פרטיים בלי רשות. לכן יוצא שהנופשים מגיעים למקומות שאין לי גישה אליהם, בעיקר מחמת הנימוס. (לא באתי להביע את דעתי על הצלמת, אני בטוח שהיא צילמה ברשות.))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1608404:
למען האמת לא ידעתי אפילו על קיומו..
הוא זרוק לו באיזו חצר אחורית נידחת, ואשתי לא טרחה לספר לי עליו (מלבד העובדה האנתרופולוגית שבעוד שעירוניים חשים במושב שכל השטחים עומדים לרשותם, כל עוד אין גדר שחוסמת אותם. בני המושב לא נכנסים לחצרות פרטיים בלי רשות. לכן יוצא שהנופשים מגיעים למקומות שאין לי גישה אליהם, בעיקר מחמת הנימוס. (לא באתי להביע את דעתי על הצלמת, אני בטוח שהיא צילמה ברשות.))

דוקא הסתובבתי עם בת המושב חברה שלי שגרה שם...
והיא אמרה לי להכנס...

• הוסף לסימניות
ואם כבר פורטרט גראנג'י, 3/4 מהקומפוזיציה צריכה להישאר בחוץ.
רק הילד מגובה מותניים ומעלה, הפגוש החלוד והעקום ואיזה חצי פנס שבור. ככה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה