שקיעה בין הרים

• הוסף לסימניות
חופש, ים - איך לא?

קבצים מצורפים

• ים.jpg
    2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1060358:
התכוונת שנדמיין את זה? :)

חח
העליתי עכשיו,

פשוט סגרתי ת'חלון לפני שהעליתי ת'תמונה וקיויתי שאף אחד לא יכנס בינתיים:eek:

• הוסף לסימניות
אוירה מיוחדת!
בא לי להיות שם

• הוסף לסימניות
תישרי את קו המים. ותאטמי את קדמת התמונה, שתהיה בהצללה גמורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1060677:
תישרי את קו המים. ותאטמי את קדמת התמונה, שתהיה בהצללה גמורה.

די נמאס לי שכל תמונה של שקיעה היא עם צללית אטומה..
דווקא אהבתי שיש טיפה אור מהשמש על הסלעים,

• הוסף לסימניות
כזה דבר אני רוצה בסלון!

אגב, זה בין הרים או בין סלעים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1060771:
כזה דבר אני רוצה בסלון!

אגב, זה בין הרים או בין סלעים?

בין סלעים כמובן,
(שנראים הרים...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1060769:
די נמאס לי שכל תמונה של שקיעה היא עם צללית אטומה..
דווקא אהבתי שיש טיפה אור מהשמש על הסלעים,
אני לא כתבתי את זה ככלל.
התיחסתי לתמונה הזאת ספציפית.
השטח החשוך תופס חלק גדול מאוד מהפריים, הוא מטושטש ובנוסף על כך מואר מעט - מה שמדגיש את החלק הזה וגורע מהמישורים האחרים של התמונה - את בטח מסכימה שהקטע הזה לא המישור העיקרי של התמונה - אלא רק נותן מסגור, וככזה תפקידו לא למשוך את העין אליו אלא ליצור הולכה עין פנימה לשאר המישורים.

• הוסף לסימניות
הייתי קורפת כך:

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.6 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1060820:
אני לא כתבתי את זה ככלל.
התיחסתי לתמונה הזאת ספציפית.
השטח החשוך תופס חלק גדול מאוד מהפריים, הוא מטושטש ובנוסף על כך מואר מעט - מה שמדגיש את החלק הזה וגורע מהמישורים האחרים של התמונה - את בטח מסכימה שהקטע הזה לא המישור העיקרי של התמונה - אלא רק נותן מסגור, וככזה תפקידו לא למשוך את העין אליו אלא ליצור הולכה עין פנימה לשאר המישורים.

תכלס צודקת

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה... :)
מקסים!
למה יש איזו כ"כ גבוה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה