שקיעה ..

• הוסף לסימניות
לא יכולתי להתאפק מלצייר שקיעה כל כך יפה שהיה היום....אז ניסיתי לצייר ...טוב זה מה שיצא ..
מה דעתכם ???
שקיעה 2.JPG

369.JPG

שקיעה 2.JPG

קבצים מצורפים

• 379.JPG
    379.JPG
    KB 27.3 · צפיות: 74
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עוצר נשימה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת שכנה שלי,
עמדנו היום, אני והבת שלי בשקיעה, ולא יכולנו לעזוב את המרפסת, הגוונים, הצבעים, המריחה, זה היה משהו שמכניס אותך לאווירה שמימית ומרגיעה, והבת שלי אמרה 'חבל שאין לנו כאן קנווס ומכחול לצייר את הדבר המופלא הזה'
אז את הטבת להביע בצורה מדהימה ביותר!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!!!
אני חושבת שאת שכנה שלי,
עמדנו היום, אני והבת שלי בשקיעה, ולא יכולנו לעזוב את המרפסת, הגוונים, הצבעים, המריחה, זה היה משהו שמכניס אותך לאווירה שמימית ומרגיעה, והבת שלי אמרה 'חבל שאין לנו כאן קנווס ומכחול לצייר את הדבר המופלא הזה'
אולי באמת ???
גם אני לא יכולתי לעזוב את החלון. היה כזה שקיעה יפה .
מיד התישבתי..
ומציירת ותוך כדי מסתכלת לחלון איך השקיעה ואם אני בכיוון הטוב ...
בקיצור היה כיף לצייר ..
עוד גוונים שהוספתי עכשיו .
3699.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שאת שכנה שלי,

זהו, שגם אני (וכנראה לא שכנה...) עמדתי היום וצילמתי את היופי האין סופי הזה...
רק שלי היו בניינים שהסתירו..

קבצים מצורפים

• IMG_2161.JPG
    4.6 MB · צפיות: 65
  • IMG_2169.JPG
    2.5 MB · צפיות: 49
  • IMG_2171.JPG
    3.5 MB · צפיות: 52
  • IMG_2176.JPG
    4.1 MB · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
יואו...איזה אליפות! זה כ"כ חי ואמיתי!

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה!!!
זה מהמם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה