• הוסף לסימניות
בס"ד
קרוב משפחה שעדיין מתחיל ואינו חבר בפרוג ביקש ממני להכניס תמונה זו לחוות דעת מיקצועי
תודה מראש

קבצים מצורפים

• IMG_3950.jpg
    2 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בימים שבהם לכל ילד יש מצלמה באייפון משוכללת יותר מהרבה מצלמות ללא טלפון, קצת קשה לתת חוו"ד מקצועית על מה שנראה כאילו צולם כלאחר יד ובלי להתכוון.
אני שואל את עצמי, מה ראה הצלם בתמונה שכל כך אהב ורצה להעלותה לקבל ביקורת/מחמאות?
אולי הצבעוניות של השקיעה, ריחו המלוח של הים, והדיג שבדיוק צעק "יאללה מושט ראשון לסיפתח....", וכו' וכו'.
הבעיה הגדולה היא שכמעט אף אחד מהנ"ל לא מצליח להיכנס לתמונה, חוץ מהצבעים ובאופן חלקי.

ברצינות, התמונה מגורענת מאוד, הדייג כל כך רחוק שאני לא בטוח שהצלם אפילו שם לב אליו, הגלים מטושטשים, ומלוח, יהיה רק הדג........

לא בשביל לפגוע חלילה, אבל ההערה הכי טובה שאני יכול לתת לו כרגע, זה: תירשם לפרוג, ותתחיל להסתובב כאן בפורום, אחרי שבוע תהיה מופתע מעצמך.......

• הוסף לסימניות
חחח יוסי..
ממש הזכרת לי את עצמי לפני חצי שנה פה

אגב, אולפני שיר.. אני בעד יוסי במיקרה הזה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה