כללי שקיפות באילוסטרטור - אני באמצע מצגת , דחוף.

• הוסף לסימניות
שכחתי איך שומרים קובץ אילוסטרטור כך שיהיה בשקיפות.
זאת אומרת שרק השכבה הצבעונית תיראה בקובץ הנשמר.
(כמו שבפוטושופ אני שומרת על TIF ואז מסמנת את האופציה שקיפות וכשאני מביאה לתוכנה אחרת רואים את הרקע מתחת...)
מקווה ששאלתי מובנת.
דרושה לי בבקשה עזרה מיידית.
אני חייבת לסיים פרוייקט.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תנסי לשמור ב-png

• הוסף לסימניות
אבל אז פרימייר לא מזהה לי את זה..
יש עוד פתרון! אני בטוחה!
פעם עשיתי ככה לאורך מצגת שלימה, אל אינני מצליחה להיזכר...
מי יושיע אותי?
אולי הפעם זו את?/ה?

• הוסף לסימניות
התוכנה יודעת להסתדר אם זה ואם לא אז יש
flatern transperensy אני מקווה שאייתתי את זה נכון
אני לא זוכר באיזה מקום זה נמצע אז נא לחפש במקומות הנכונים
מקווה שעזרתי!

• הוסף לסימניות
אם אין פתרון בדרך אחרת. תוכלי להביא לפוטושופ ולשמור משם.
אם זה למצגת לא אמורה להיות בעיה של פקסול.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה - את שומרת את הקובץ בסיומת אילוסטרייטור רגילה (AI) ומייבאת אותו כך לפרמייר, בכל אופן אצלי זה עובד - בCS5.
תנסי - בהצלחה!

• הוסף לסימניות
-----

• הוסף לסימניות
כמו שוידאו פלוס אמרה
וגם יש אופציית שמירת גיפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה