דרוש מידע שקית ממתקים לחאלקה

• הוסף לסימניות
היי
אנחנו בעזרת ה עושים שבוע הבא חלאקה אשמח למידע ורעינות איך לעשות לו את הפעקלאך
אני מאוד רוצה לשלב בשקית גם תמונה שלו ואין לי רעיון לשקית.
את השקית ציצית אני לא אוהבת.
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה דחוווף
אם יש לכם מושג איפה אני יכולה אפילו לקנות.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות שקיות מחנות חד פעמי ולסגור את השקית עם מדבקה - תמונה של הילד תאריך וכו' בגרפיקה

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות שקיות מחנות חד פעמי ולסגור את השקית עם מדבקה - תמונה של הילד תאריך וכו' בגרפיקה
השאלה שלי אם אני קונה שקית מוכנה וזה מקושקש כזה עם דוגמא אז זה יהיה מתאים להדביק על זה מדבקה עם תמונה?
איזה סגנון של מדבקה?

• הוסף לסימניות
השאלה שלי אם אני קונה שקית מוכנה וזה מקושקש כזה עם דוגמא אז זה יהיה מתאים להדביק על זה מדבקה עם תמונה?
איזה סגנון של מדבקה?
מדביקים בצד השני של השקית, לא על הצד המקושקש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בחיידר אצלינו השנה ראיתי שמי שהלכה על תמונה הלכה על שקית צלופן שקופה
פשוט הדפיסה את התמונה עם הכיתוב בגודל של השקית צלופן והכניסה מבפנים.
מקווה שמובן..
(כמו דף A4 שנכנס לנילונית - ככה הדף עם התמונה והגרפיקה בתוך הצלופן ומאחוריו הממתקים).

• הוסף לסימניות
בחיידר אצלינו השנה ראיתי שמי שהלכה על תמונה הלכה על שקית צלופן שקופה
פשוט הדפיסה את התמונה עם הכיתוב בגודל של השקית צלופן והכניסה מבפנים.
מקווה שמובן..
(כמו דף A4 שנכנס לנילונית - ככה הדף עם התמונה והגרפיקה בתוך הצלופן ומאחוריו הממתקים).
אני גם עשיתי ככה
הכי פשוט ויפה לדעתי...

• הוסף לסימניות
אני עושה צלופן שקוף עם מלבן כרומו מודפס הידוק למעלה
את התמונות השארתי לאלבום...
אבל באמת הרבה עושות תמונות

• הוסף לסימניות
אנחנו עושים בשקית שמשחילים לתוכה הדפס של ספר המסורת מאד מתוק! מחנות עזרה ואחווה. ואז איפה שהעיגול של ה3 אפשר להדפיס תמונה של הילד ולהדביק.
מזל טוב
WIN_20230503_20_49_42_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
באמת הרבה עושות תמונות וזה מהמם,
אך אם תעברי בסיום יום הלימודים ביום שבו תחגגו לו חלאקה באזור של הת"ת ששם עשיתם את החגיגה תגלי המון תמונות של הבן המתוק שלך זרוקות על המדרכה...
המסקנה:
ילדים קטנים אוהבים ממתקים, תמונות לא מדברות אליהם.
לדעתי כדאי לך לשים תמונה של בן השלוש המהמם שלך רק בשקיות הממתקים שאת מחלקת למשפחה,
הם בטוח יעריכו את זה.
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
זה את עיצבת?
אם אני רוצה שתעצבי לי כזה עם השם של הבן שלי כמה את לוקחת?
ואיך את מהדק את מדפיסה על דף כפול?
זה אני עיצבתי...
בעיקרון רציתי להדפיס כפול
אבל זה יצא ממש זול, וראיתי שזה לא חסר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1683140844398.png
    1683140844398.png
    1.6 MB · צפיות: 242

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה