דרוש מידע שקית שומרת טריות של ירקות, המלצה חמה!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתי מתנה חבילה של "שקית הפלא של בני", שמבטיחה לשמור על טריות הירקות כשבועיים
תכלס, אני מכינה עכשיו (!) פשטידה מקישואים שקניתי שבוע לפני פסח. מוצקים, יפים, פשוט לא להאמין!
מומלץ בחום!

(עשיתי ניסוי, שמרתי חלק מהפלפלים בשקית, וחלק בשקית, וההבדלים ביניהם זעקו לשמים (תכננתי לצלם, אבל הפלפלים הטובים נאכלו...). המלפפונים, פשוט לא האמנתי. כל שבועיים כואב לי הלב על המלפפונים שהולכים לפח. רק על חצילים השקיות לא יכלו)

אם גיליתי את אמריקה ויש כאן מישהו שיודע על אפשרות לרכוש כאלו שקיות באתרים בחו"ל ויותר בזול, אשמח לקישור.

• הוסף לסימניות
ניסית לשמור גם עלים ירוקים?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה מיוחד בשקיות האלה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מאכסנת מלפפונים בשקית הקפאה עם כף מתכת בפנים
מידי פעם מנערת את השקית להחליף מקומות
מחזיק בכיף שבוע ויותר
בשקית הנ"ל מחזיק יותר זמן (עברתי הרבה טריקים לשמור על טריות הירקות לפני השקיות האלו)

• הוסף לסימניות
בשקית הנ"ל מחזיק יותר זמן (עברתי הרבה טריקים לשמור על טריות הירקות לפני השקיות האלו)
אולי ניסית גם את הטריק הזה?

• הוסף לסימניות
אולי ניסית גם את הטריק הזה?
לא, אני לא מכירה את זה

• הוסף לסימניות
קיבלתי מתנה חבילה של "שקית הפלא של בני", שמבטיחה לשמור על טריות הירקות כשבועיים
תכלס, אני מכינה עכשיו (!) פשטידה מקישואים שקניתי שבוע לפני פסח. מוצקים, יפים, פשוט לא להאמין!
מומלץ בחום!

(עשיתי ניסוי, שמרתי חלק מהפלפלים בשקית, וחלק בשקית, וההבדלים ביניהם זעקו לשמים (תכננתי לצלם, אבל הפלפלים הטובים נאכלו...). המלפפונים, פשוט לא האמנתי. כל שבועיים כואב לי הלב על המלפפונים שהולכים לפח. רק על חצילים השקיות לא יכלו)

אם גיליתי את אמריקה ויש כאן מישהו שיודע על אפשרות לרכוש כאלו שקיות באתרים בחו"ל ויותר בזול, אשמח לקישור.
חייבים את ה"קליפסים"?
כי לא בכל הערכות יש אותם

• הוסף לסימניות
חייבים את ה"קליפסים"?
כי לא בכל הערכות יש אותם
את יכולה להשתמש בכל קליפס אחר.
הזמנת מאמזון? את מרוצה?

הזמנתי.
נעדכן בהמשך.
מעניין אותי אם את מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה