- הוסף לסימניות
מה פתאום...למה כזה חשוב לכתוב את תאריך התפוגה?
זה מסוכן אח"כ?
סתם כדי לדעת שכבר לא אפקטיבי ולשים חדשים
מה פתאום...למה כזה חשוב לכתוב את תאריך התפוגה?
זה מסוכן אח"כ?
חפרתי קצתיש את זה בבאליאקספרס?
מאוד יקר בארץ.זה לא יקר בכלל בארץ. לא צריך באליארקספרס
כן יש ערכת התנסות ב30 שקל עם משלוח בדואר- עד התיבת דואר בבית.מאוד יקר בארץ.
ראית כמה עולה השקיות של בני?
אכן. זה סופח חמצן, לשמירת טריות של מאפים וכדומה, לא לפירותמצאתי כזה דבר (אבל זה פחות נראה לפירות וירקות)
ולא לגיטימי בעיניך שאננשים רוצים למצוא את זה בפחות?כן יש ערכת התנסות ב30 שקל עם משלוח בדואר- עד התיבת דואר בבית.
יש שם 3 ו-3 . ב2 גדלים
וזה רב פעמי. אז זה לא יקר
לגיטימי. סליחה אם התפרש אחרת.ולא לגיטימי בעיניך שאננשים רוצים למצוא את זה בפחות?
(יקר וזול זה עניין של פרשנות כנראה)
חוץ מזה שפחות רלוונטי התנסות, אנחנו שמענו תגובות טובות ורוצים את זה בוודאות.
אני רוצה לקנות עכשיוץקיבלתי מתנה חבילה של "שקית הפלא של בני", שמבטיחה לשמור על טריות הירקות כשבועיים
תכלס, אני מכינה עכשיו (!) פשטידה מקישואים שקניתי שבוע לפני פסח. מוצקים, יפים, פשוט לא להאמין!
מומלץ בחום!
(עשיתי ניסוי, שמרתי חלק מהפלפלים בשקית, וחלק בשקית, וההבדלים ביניהם זעקו לשמים (תכננתי לצלם, אבל הפלפלים הטובים נאכלו...). המלפפונים, פשוט לא האמנתי. כל שבועיים כואב לי הלב על המלפפונים שהולכים לפח. רק על חצילים השקיות לא יכלו)
אם גיליתי את אמריקה ויש כאן מישהו שיודע על אפשרות לרכוש כאלו שקיות באתרים בחו"ל ויותר בזול, אשמח לקישור.
כיף שכתבת! שמחה מאוד לשמוע!יש באתר שלהם מארז שכולל את שני הגדלים, תנסי אותו, אבל באופן כללי זה די תלוי בכמות של הפירות או הירקות שאת קונה.
לי יש את השקיות האלה כבר יותר מחצי שנה ומפתיע אותי שאני לא מוצאת באשכול המלצה שלי כי הייתי בטוחה שכתבתי, אבל לא מזמן, שבועיים אחרי סוכות מצאתי במקרר שקית שהיתה בסוף מגירת הירקות ושכחתי ממנה. פתחתי אותה והוצאתי תפוחים מבריקים ואדומים שקניתי בשביל ראש השנה. מעניין כמה זמן הם היו יכולים להשאר ככה בכזאת טריות.
בכל אופן, ממליצה מאוד.
אצלי חצילים התקלקלו חופשי בתוך השקית.אני רוצה לקנות עכשיוץ
על איזה גודל את ממליצה?
לארג' או מדיום?
ואת אומרת שעל חצילים זה לא עובד?
את יכולה לתת לי קישור לערכה הזאת?כן יש ערכת התנסות ב30 שקל עם משלוח בדואר- עד התיבת דואר בבית.
יש שם 3 ו-3 . ב2 גדלים
וזה רב פעמי. אז זה לא יקר
קיבלת את זה לפני שנים ואת עדיין משתמשת ?אצלי חצילים התקלקלו חופשי בתוך השקית.
אולי הם שרדו יותר זמן מאשר בלי שקית, אבל גם זה לא נראה לי.
האמת שקיבלתי את זה מתנה ויש לי 2 גדלים, ושתיהם משמשים אותי.
קיבלתי בערך בפורים שעבר, וכן השקיות עדיין בתוקף. לא נראות כמו בהתחלה, אבל עובדות היטב.קיבלת את זה לפני שנים ואת עדיין משתמשת ?
כלומר עד שהשקית לא נקרעת אפשר להשתמש שוב ושוב?
זה רלוונטי לי לכמות השקיות שאני רוצה להזמין.
לא רוא אותה כעת באתר...את יכולה לתת לי קישור לערכה הזאת?
מצטערת לשמוע. ספרי, איך את משתמשת?אצלי לא עבד בכלל....
התקלקל מיד
יש לי בבית שקיות שאני לא משתמשת. מרוב אכזבה
קונה ירקות שמה בשקית......מצטערת לשמוע. ספרי, איך את משתמשת?
הירקות צריכים להיות יבשים כשהם נכנסים לשקית, ולסגור את השקית כשהירקות כבר קרים. תכנסי לאתר, יש שם הוראות מדויקות.אצלי זה היה ההבדל בין שקיות שעובדות לשקיות שלא עובדות.קונה ירקות שמה בשקית......
ננסה.הירקות צריכים להיות יבשים כשהם נכנסים לשקית, ולסגור את השקית כשהירקות כבר קרים. תכנסי לאתר, יש שם הוראות מדויקות.אצלי זה היה ההבדל בין שקיות שעובדות לשקיות שלא עובדות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים