כן, הירקות צריכים להיות יבשים לחלוטין. אצלי הם לא מקבלים לחות בזמן שהם מתקררים.הזמנתי גם עכשיו
אז אני מבינה שאם עכשיו הבאתי קניה מהסופר אני מכניסה כל ירק לשקית
ולא סוגרת עד שהירקות מתקררים במקרר, הבנתי נכון ?
והירקות צריכים להיות יבשים לחלוטין כשנכנסים לשקית?
בדר"כ ירקות במקרר כן מקבלים לחות והם לא ממש יבשים האם לא יקרה להם כלום אם אכניס את השקית לקירור ואז אסגור אותה ?
אפשר לשטוף אבל בלי חומר ניקוי.הבנתי שגם אסור לשטוף את השקיות? זה נכון?
מקפיצה,יש מישהי שקונה באשדוד?
האתר חסום לי ואשמח להצטרף לרכישה.
האם זה טוב גם לירקות שמאבדים מהר טריות, כמו: נבטים, חסה, כרוב חתוך?
מקפיצה,
משתמשות, מה אתן אומרות, זה טוב גם לשמירה יותר טובה ולאורך זמן של עלים ירוקים?
וכן, יש מישהי באשדוד שמזמינה ואוכל להצטרף אליה?
או שאולי תתנו לי טל' ואזמין טלפונית (האתר חסום לי)
מקבלים קליפסים יחד עם השקיות.יש סגירה לשקיות או שצריך קליפסים?
בדקתי עכשיו, פטרוזיליה כמו חדשה, קניתי לפני שבוע וחצימקפיצה,
משתמשות, מה אתן אומרות, זה טוב גם לשמירה יותר טובה ולאורך זמן של עלים ירוקים?
וכן, יש מישהי באשדוד שמזמינה ואוכל להצטרף אליה?
או שאולי תתנו לי טל' ואזמין טלפונית (האתר חסום לי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים