כללי שקית

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוחה שקית.
חנות ויצרנית של בגדי ילדים יפים מקוריים ואיכותיים
ומאחר ושנינו התלבטנו בכמה נקודות.
החלטנו לפנות אליכם לקבל חוו"ד ולהתייעץ
שתי הדוגמאות עדיין ברמת הסקיצה.
הדוגמא הראשונה קלאסית.
הדוגמא השניה שונה ומקורי.
נשמח לשמוע את חוות דעתכם.
תודה

קבצים מצורפים

• bbb.jpg
    bbb.jpg
    KB 74.5 · צפיות: 23
  • aaa.jpg
    aaa.jpg
    KB 154.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא רואים

• הוסף לסימניות
השניה, אבל לא משתייך דווקא לילדים

• הוסף לסימניות
שניהם יפים מאוד. השני מיוחד ומקורי. נראה לי שהייתי משלבת בין שניהם. בכל צד משהו אחר.

• הוסף לסימניות
הדוגמא השניה מענינת
אני גם חשבתי שזה דו"צ

אם כי היה כדי להוסיף להם משהו מהילדות

אולי איזה דובי מצויר בסגנון הזה על המדרגות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1974046:
הדוגמא השניה מענינת
אני גם חשבתי שזה דו"צ

אם כי היה כדי להוסיף להם משהו מהילדות

אולי איזה דובי מצויר בסגנון הזה על המדרגות

הוצאת לי את המילים מהפה. ואולי גם בלונים מתעופפים בשמים...

• הוסף לסימניות
או לצבוע את הציור החמוד בצבעים נאיביים.
בתים אדומים ירודים כחולים, כתומים...

• הוסף לסימניות
השנייה!

• הוסף לסימניות
לדעתי לא חובה להשתמש בצבעים ילדותיים, אפשר ללכת עם צבע מעניין אבל לתת דגש לפריט או עיצוב צעיר.
כשחנות באה לעצב שקית זה מסתמא שיש לה שפה גרפית וצבעוניות קבועה שמתבטאת בחומרים הגרפיים: כרטיס ביקור שלט וכו'... וכמובן שכדאי שהשקית תהיה המשך טבעי.
(ת'אמת שלא כל עסק אכן ממותג ואז דעתי מיותרת :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה