שקף לצילום

• הוסף לסימניות
האם שקף שמיועד לצילום יכול להרוס את התנור של המכונה?

• הוסף לסימניות
תלוי במכונה ותלוי באיכות של השקף תמיד כדאי לברר אצל נותן השירות של המכונה איזה סוג שקף ואיך להגדיר את הדפסה לפני כך שלא ישרוף או פשוט להדפיס אחד אחד

• הוסף לסימניות
כתוב על כל חבילה
מיועד/לא מיועד לצילום

• הוסף לסימניות
הסיפור הוא כזה-
יש לנו שירות למכונה- בחוזה כתוב שהם מתקנים כל תקלה חוץ מתקלות שאנחנו שברנו את המכונה
כבר שנתיים יש לנו את השירות הזה
אנחנו קונים שקפים שכתוב עליהם שקף לצילום, ופעם אחת באמצע הדפסה של 5 שקפים, השקף הרביעי נתקע והרס את התנור של המכונה
הם החליטו שאין סיכוי שהכנסנו שקף לצילום, כי שקף לצילום לא הורס תנור!
ולכן אנחנו צריכים לשלם את מלוא המחיר

לכן אני שואלת, מישהו פעם נתקל בשקף לצילום שהרס תנור?

• הוסף לסימניות
צריך להיזהר מאוד כשנתקע שקף כי זה חומר פלסטי שנמס בחום ולכן אני מדפיס רק בבודים
וכן גם לי נהרס תנור משקף אבל החברה ממפעיל והטכנאים הסופר טובים שלהם תמיד עוזרים מעל ומעבר וחוץ מזה ההמלצה שלי רק שקפים מגו'ליבר ושום דבר אחר

• הוסף לסימניות
אם אתם בטוחים שזה מה שהרס את התנור, אל תוותרו.
לדעתי, חובת ההוכחה (שזה לא משקף אלא ממשהו אחר) עליהם!
כמובן שאם אתם רוצים לזרז את הדיון ואת החזרת המכונה לפעולה אז זה בסדר שתמצאו הוכחות, אבל בגדול הם אלה שצריכים להוכיח, אחרת יווצר מצב שעל כל תקלה יבואו ויגידו אתם אשמים...

• הוסף לסימניות
שקף לא לצילום נמס לחלוטין על התנור,ממש נשפך..
שקף לצילום אמנם נמס קצת ,אבל ניתן לקילוף,אא"כ נשאר שם הרבה זמן,ואז זה בעיא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה