שרבוט פזיז

• הוסף לסימניות
הבחורצ'יק שואל את עצמו האם לא כדאי להתענין בקסם הזה ששמו מייפיינט,
הצוציק מושך חזרה למנגה ולפוטושופ....
(:

• הוסף לסימניות
חמוד..
בדיוק כתבתי שנראה לי שרק אני ואת מהפורום עוד לא ניסנו את התוכנה הזו...
כנראה עכשיו זה רק אני לבדי :rolleyes:

• הוסף לסימניות
תשמעי, מול כזו התלהבות א"א להישאר אדישים (:
אבל זה בסדר, אני איתך באהבת הענתיקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;679728:
הבחורצ'יק שואל את עצמו האם לא כדאי להתענין בקסם הזה ששמו מייפיינט,
הצוציק מושך חזרה למנגה ולפוטושופ....
(:
חחחח מצחיק ומקסים, תוסיפי פשוט בלוני דיבור,
הצוציק שלי מושך חזרה לפיינטר ...

• הוסף לסימניות
המייפינט הוא הענתיקות כאן... הוא לא בא להיות חדש ומשוכלל יותר מהאחרים, אלא סוג של בחזרה אל הטבע.
הבחורציק והצוציק חמודים ומביעים משו משו.

• הוסף לסימניות
ניראה מי יכריע!

• הוסף לסימניות
ממש לא נראה לי שמי שרגיל לעבוד בתוכנה מתקדמת יוכל לעבור למייפיינט ולהישאר שם לקבע. מה שכן, אני מאמינה על עצמי שיהיו פעמים שאקפוץ לשם עם שכבה זו או אחרת מהפוטושופ או אצור שם את הבסיס לציור שאמשיך במקום אחר וכדו', כשארצה להשיג אפקט ממש ידני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלינור;679729:
חמוד..
בדיוק כתבתי שנראה לי שרק אני ואת מהפורום עוד לא ניסנו את התוכנה הזו...
כנראה עכשיו זה רק אני לבדי :rolleyes:

גם אני לא התנסיתי ומחוסר זמן כנראה גם לא אתנסה...:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;680106:
גם אני לא התנסיתי ומחוסר זמן כנראה גם לא אתנסה...:confused:

כמוני כמוך...

• הוסף לסימניות
חיפשתי כמה פעמים לכשות ציורים יותר אומנתיים ופחות קומיקס
ולא התחברתי לא לפוטושופ ולפנטייר
אבל מייפנט בהחלט כבשה אותי ...לפחות בנתיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה