התייעצות שרב כבד בארץ וסכנה לצמחים

• הוסף לסימניות
תודה אשמח אם תאמר לי איפה קונים את זה מה המחיר
ואשמח לרעיונות פיראטים
בבית או בחצר?
אפשר לשים בקבוק עם חור דקיק שיזלוג לאט לאט

בחצר- טפטפת
תקנו בחנות טמבור ותחברו

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לדעת אם זה מזיק לצמחים להיות בתוך מים נגיד לסתום את חורי היציאה של המים למשך זמן קח יהיה לו נוזלים, כי שמעתי פעם על רעלים שזה מכניס או משהו כזה כמה זה חמור וכו'

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לדעת אם זה מזיק לצמחים להיות בתוך מים נגיד לסתום את חורי היציאה של המים למשך זמן קח יהיה לו נוזלים, כי שמעתי פעם על רעלים שזה מכניס או משהו כזה כמה זה חמור וכו'
מים מלוחים כמו בישראל, זה פוגע מאוד

• הוסף לסימניות
ליום יומיים יכול לבוא בחשבון, אבל לאורך זמן זה עלול לגרום ריקבון לשורשים.

• הוסף לסימניות
למשוך את צינור הניקוז של מי המיזוג לצמחים (אפשר אולי להעביר מעל העציצים והצמחים עם חורים בהתחלה קטנטנים ובסוף גדולים)
ולהדליק את המזגן עם שעון ל20 דקות חצי שעה ליום....

• הוסף לסימניות
ואשמח להמלצות לטיולים עם המשפחה בימים חמים וטרופים אלו תודה.
לגבי טיולים. מכיון שזה נראה שאתה אוהב צמחים, אולי אפשר לטייל במשתלות, בדרף כלל יש שם אויר נעים ומצונן...

בעיקרון טיולים ברכבת, זה מזגן חזק וטוב (ררק עכשיו גם חלק ניכר מהרכבות במרכז לא פעילות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה