שרה קורן צילום שעושה אותך מליון דולר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1742305:
אפוא אפשר ללמוד לייטרום במחיר סביר?

שרה קורן.

כאן.
פשוט פותחים את התוכנה, לוחצים על כפתור ה IMPORT בצג השמאלי למטה, ובוחרים מקור. מייבאים את התמונות: עושים ווי בכל התמונות שאת חושבת שתרצי לעבד. מורידים מכל התמונות שבטוח לא.
עכשיו לוחצים אימפורט בצד ימין למטה.
כאן את יכולה לסנן עוד יותר:
תבחרי שורה של תמונות דומות ותגדילי בסימון הימני ביותר בצד שמאל למטה מבין ארבעת הסמלים הריבועיים. תמונות שאת רוצה לעבד - תלחצי על הדגל הקטן שבתחתית התמונה.
בשביל לחזור לוחצים על הסמל המלבני הכי שמאלי.
את כל התמונות בלי הדגל תבחרי, לחצן ימני , DLETE PHOTO, ואח"כ REMOVE.
עכשיו בסרגל השחור למעלה תלחצי DEVELOP.כאן יש לך אפשרות לערוך. תבחרי תמונה מסרט הצילום למטה, וקדימה - לעבודה, בניסוי וטעיה.
שמירה: לחצן ימני EXPORT.
תבחרי מיקום, שני שם באפשרות של COSTUM NAME, בחרי רזולוציה גבוהה, ובאיכות תעלי עד 100.
עכשיו EXPORT,ולהנות.

• הוסף לסימניות
תודה יעל!
התמונה באמת יותר טובה,
תביני-זה היום הראשון שלי כאן ואתן מדריכות אותי.
עכשיו השם שלי כבר מופיע בכל תגובה.

• הוסף לסימניות
איפה ניתן לקבל את תוכנת לייטרום?

• הוסף לסימניות
תכלס שרה מה שניסיתי לומר שאם יש לך פוטושופ עם רואו, אז לדעתי זה מספיק ולא צריך לייטרום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1742466:
תכלס שרה מה שניסיתי לומר שאם יש לך פוטושופ עם רואו, אז לדעתי זה מספיק ולא צריך לייטרום.

גם אני הסתדרתי הרבה זמן בלי לייטרום. אבל העבודה בלייטרום עדינה ומאוזנת יותר, מקצועית יותר, והרבה יותר קלה לשימוש, במיוחד בסשנים ארוכים עם כמויות של תמונות. שימי לב גם שהעיבוד בפוטושופ שרף את התמונה... נאבד לו הצבע בעינים ובשפתיים, וכל הגוונים בשיער...הוא יותר אגרסיבי.
בפוטושופ צריך לפתוח אחד אחד ועם הרבה סבלנות לשחק עם אלפי לחצנים מעצבנים.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1742456:
איפה ניתן לקבל את תוכנת לייטרום?
אני פניתי לטכנאי המחשבים שלי וקיבלתי כחלק מהשירות, או בתשלום סמלי. לא זוכרת.
אפשר בכל מעבדת מחשבים. יתכן גם שאפשר להוריד, אבל נראה לי שרק לנסיון קצר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כבי800;1742493:
גם אני הסתדרתי הרבה זמן בלי לייטרום. אבל העבודה בלייטרום עדינה ומאוזנת יותר, מקצועית יותר, והרבה יותר קלה לשימוש, במיוחד בסשנים ארוכים עם כמויות של תמונות. שימי לב גם שהעיבוד בפוטושופ קצת שרף את התמונה... הוא יותר אגרסיבי.
בפוטושופ צריך לפתוח אחד אחד ועם הרבה סבלנות לשחק עם אלפי לחצנים מעצבנים.......
גרררררררררררר , אין לכח להיזכר בזה.
מה?
עשיתי רק חימום וקרווס קטן.
אנחנו מדברים על אותו פטוטושופ???????

זה לא שרף אני הבהרתי לפי טעמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כבי800;1742495:
אני פניתי לטכנאי המחשבים שלי וקיבלתי כחלק מהשירות, או בתשלום סמלי. לא זוכרת.
אפשר בכל מעבדת מחשבים. יתכן גם שאפשר להוריד, אבל נראה לי שרק לנסיון קצר.

מה איכפת לו- זה לא שלו.

אם את רוצה לעמוד לראש השנה הקרוב בלי "הגזל מקטרג בראש" ממליץ לך לרכוש תוכנה בצורה חוקית.

• הוסף לסימניות
הצעה שלי.
יעל שלך כן נשרף קצת ומידי צבעים חזקים לטעמי.
בכל מקרה עדיף לצלם ברואו ולערוך תיקון ראשוני על קובץ רואו

• הוסף לסימניות
רות, התוצאה שלך-באמת מליון דולר!
הכי אהבתי.איך עשית את זה ב PS?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1742585:
רות, התוצאה שלך-באמת מליון דולר!
הכי אהבתי.איך עשית את זה ב PS?
מוזמנת אלי :)
פוטו שופ כמה דברים בסיסים לא יותר.

• הוסף לסימניות
באמת יפה, אבל לא נראה לך קצת בהיר מדי ושרוף?
בהחלט הרבה יותר יפה.תודה!

• הוסף לסימניות
שרה, את למדת צילום אצל סלי משל?

• הוסף לסימניות
שרה עוד טיפ קטן לכבוד היום הראשון,
אם את רוצה להודות לניק על ההודעה שלו
את פשוט לוחצת על הפעמון בצד שמאל למטה של ההודעה
דהיינו - תודה בלשון פרוג.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;1743075:
שרה עוד טיפ קטן לכבוד היום הראשון,
אם את רוצה להודות לניק על ההודעה שלו
את פשוט לוחצת על הפעמון בצד שמאל למטה של ההודעה
דהיינו - תודה בלשון פרוג.

בהצלחה רבה!

ואם במקרה את לא רואה כזה פעמון (כמו שפעם קרה לי) תנסי להיכנס לפרוג דרך דפדפן אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל ברג;1743314:
ואם במקרה את לא רואה כזה פעמון (כמו שפעם קרה לי) תנסי להיכנס לפרוג דרך דפדפן אחר.

יעל ואילה תודה רבה, כולם פה מקסימות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה