עזרה שרות אלול - בנייני האומה

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות לקנות 2 כרטיסים ממישהי שקנתה ולא תוכל להשתתף.

באישי או כאן בשרשור

תודה

• הוסף לסימניות
ואלה
כמעט כל הכרטיסים נגמרו
איזה עזוייי

• הוסף לסימניות
1662466778654.png

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת בדחיפות 2 כרטיסים
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
כמה עלה כרטיס?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה 74 ש"ח במכירה מוקדמת

• הוסף לסימניות
מי שמוכרת 2 כרטיסים אשמח לקנות ממנה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
בקשו ממני לפרסם שמוכרים כרטיס בודד במיקום מעולה.
rachel04840 בגימייל.

• הוסף לסימניות
הי אני אשמח לקנות 2 כרטיסים במיקום טוב
אגב בדקתי עכשיו באתר נשארו מקומות בודדים אבל במקומות ממש לא נוחים
מה אומרים שורה אחרונה ביציע אני אראה משהו?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לכרטיס בודד תודה 0556701616

• הוסף לסימניות
הי אני אשמח לקנות 2 כרטיסים במיקום טוב
אגב בדקתי עכשיו באתר נשארו מקומות בודדים אבל במקומות ממש לא נוחים
מה אומרים שורה אחרונה ביציע אני אראה משהו?
יש לי 2 כרטיסים למכירה במקום מצוין.
Shiffy100 גימייל

• הוסף לסימניות
מישהי מעוניינת ב2 כרטיסים ביציע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה