מופעי תרבות שרות ומתפללות

• הוסף לסימניות
זכור לי ממופעים אחרים שהם לא אוהבים את זה.

• הוסף לסימניות
עם סלקל במקומות שמיועדים לנכים(בצדדים ) לא עושים בעיות

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות כרטיסים באזור שורה 22, 23, 24
מישהי מחפשת למכור במקרה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום,
מישהי יכולה להסביר לי איך מגיעים מרח' שמגר לבניני האומה?
ועוד שאלה, אם אני מגיעה מוקדם, יש שם מקום לשבת לאכול?
תודה.

• הוסף לסימניות
שלום,
מישהי יכולה להסביר לי איך מגיעים מרח' שמגר לבניני האומה?
ועוד שאלה, אם אני מגיעה מוקדם, יש שם מקום לשבת לאכול?
תודה.
מרח' שמגר את ממשיכה ישר ועולה לשרי ישראל
הולכת אותו ישר עד בניני האומה כ 7 דק' הליכה

על שרי ישראל יש כמה מקומות לקנות אוכל
יש גם בתחנה מרכזית

• הוסף לסימניות
הי בקשר למי שכתבה את הקוד האם מותר לכולם להשתמש בזה! זה לא של בעלות כרטיס ירושלמי??????????????????? אשמח לתגובה מהירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

https://glatticket.co.il/96821?_ref...0UOdnNZRkUuhVa69UeClzQ&live_ref=hub_hKpLyNdxl

מופע שיחרור אדיר לטו בשבט
כולל שחקניות רקדניות זמרות ונגניות
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה