שרות חובה ?!

• הוסף לסימניות
מה אתם חושבים?

נתיב צריכה לתת תקשורת כשרה או גם שירות טוב ללקוח??

תעצרו רגע,

תחשבו,

ועכשיו תשמעו סיפור:

מזה שבוע שאני שולחת בקשות לפתיחת אתרים שנחוצים לי בדחיפות וכמובן ההודעה הלקונית "בקשתך תתופל בהקדם"...

וההקדם לצערי עדיין לא בא!!!:mad::mad::mad:

בטלפון תמיד תפוס שם,ונציגים חוזרים אחרי יומיים{!} והיום השכילו לעשות ענתה מזכירה באנגלית כנראה להזכיר שאני בישראל...:rolleyes:

בקיצור שישאירו את התקשורת כשרה ויניחו ת'מפתחות על השולחן {האמת,כנראה שהם כבר בחופש...}

• הוסף לסימניות
גם לי יש פעמים רבות תחושה שאלו שמספקים שרות "כשר" חושבים שדי בזה שהם היחידים שלא פתוחים בשבת וכדו', ויכולים לתת סחורה גרועה או שרות לקוי.
וחבל.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה הצדקה לגנות חברה ברבים, יש לנו את דיני שמירת הלשון ובתוכם את דיני "תועלת" מה שלא נראה לי שחל על ההודעה הנ"ל.
במיוחד שרבים (ואני בתוכם) נהנים מהשרות המסור של נתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;812467:
אני לא רואה הצדקה לגנות חברה ברבים, יש לנו את דיני שמירת הלשון ובתוכם את דיני "תועלת" מה שלא נראה לי שחל על ההודעה הנ"ל.
במיוחד שרבים (ואני בתוכם) נהנים מהשרות המסור של נתיב.

כשאין למי לפנות:(:(:(

פונים לאחינו,רחמנים בני רחמנים...[אולי אם אי מי שם יושב על פרוג...יקרא ויפנים]

• הוסף לסימניות
כבר 5 שנים עם נתיב,
ולא יודעת על מה את מדברת.

• הוסף לסימניות
גם אני כבר כמעט שנה עם נתיב
ויש לי הרבה דרישות ואני נענית על כולם ומיד פחות או יותר
(על בקשת אתרים דרך המחשב הם לא תמיד עונים מיד אך בטלפון הם עונים אחרי כמה שניות בד"כ)

• הוסף לסימניות
מאז שיש לי אינטרנט אני בנתיב (שנתיים בערך) לא נתקלתי כמעט בבעיות שאתם מדברים עליהם. אתרים נפתחים תוך רבע שעה (בשעות הפעילות, כמובן) והדבר הנפלא שיש להם "שליטה מרחוק - בקשת תמיכה" עוזר מאוד מאוד.

לא אומר שלא חכיתי לפעמים, אבל פחות ממה שחכיתי באורנג'...

ולפותח האשכול שלא נענה בפתיחת אתרים, אולי יש איזשהוא תקלה בשליחה שלך. אין לי הסבר אחר. אני אתמול שלחתי ונענתי ברבע שעה

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב תקופה ארוכה, ומעולם לא נתקלתי בבעיות שהזכרת.
גם היחס למיילים היה מיידי, גם לטלפונים ענו / חזרו תוך מספר דקות.
הם אף עקבו איתי בטלפון צעד אחר צעד במחשב, כשהיה בעיה קלה.

נראה לי סתם השמצה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;812527:
גם אני בנתיב תקופה ארוכה, ומעולם לא נתקלתי בבעיות שהזכרת.
גם היחס למיילים היה מיידי, גם לטלפונים ענו / חזרו תוך מספר דקות.
הם אף עקבו איתי בטלפון צעד אחר צעד במחשב, כשהיה בעיה קלה.

נראה לי סתם השמצה!
אי אפשר לכתוב 'סתם השמצה' על פנייה כזו של חוסר אונים. זה נראה כנובע מאינטרסים גם אם אינם קיימים.
ניכרים דברי אמת. ואם אחד לא נתקל בתופעה אין זה אומר שהשני פותח אשכול רק בכדי להשמיץ.
אני מאמינה שאם חברי נתיב יושבים על הפורום, הרי שבע"ה הם יפתרו את הבעיה במיידית, וכבר בזמן הקרוב בקי תוכל לעדכן אותנו שחזרו אליה ושהיא מרוצה מהשרות.

• הוסף לסימניות
זה לא אשכול שיווק לנתיב
כאן המקום לעידוד והשתתפות!
חזקי ואמצי
מזדהה איתך (אני בחברה המתחרה...)

• הוסף לסימניות
עצתי לכל המנותבים להירשם לפורום נתיב, וכשיש בעיה לכתוב שם.

זהפועל פחות מהר- אבל זה טוב.

• הוסף לסימניות
מנסיוני האישי כבר כמה שנים טובות
אמנם בבקשת אתרים במחשב הולך פחות טוב
לי נתן אחד העובדים את כתובת המייל שלו
ומאז אני כותבת לו ישירות
והוא מגיב במהירות וביעילות עצומים!
גם בשעות שאינן שעות עבודה שלו1

ממליצה בחום שיהיה לך קשר ישיר כזה.

• הוסף לסימניות
כשאני צריכה את נתיב תמיד אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה
בסוף מתייאשת ומנתקת
לא יודעת איזה פרוטקציה יש לכם שם
ברור שהשרות לקוי כי אין להם מתחרים בקהילות מסוימות
וזו לא בושה להתריע על כך

• הוסף לסימניות
כמו שכתבה פותחת האשכול, כנראה הסיבה היא שזה בגלל שהם היחידים שלא עובדים בשבת, אז הם חושבים שאפשר לתת שירות לקוי.

תראו לדוגמא את השירות המעולה של 'פלאפון' - הם הרי עובדים בשבת ונותנים שירות גם (ואולי בעיקר) לציבור החילוני, ושם אתה רק מתקשר, ממתין על הקו סך הכל 3-4 שעות, מתקשר שוב שוב ותוך שבועיים שלש מצליח לתפוס נציג מאד נחמד שאומר לך שהוא יבדוק את זה ויחזור אליך תוך שבועיים ושלוש וחוזר חלילה. זה נקרא שירות !. לציבור החרדי אין שירות ולציבור החילוני יש שירות.

גם חברות כמו 012 או 013, תקצר היריעה מלהכיל את החברות שנותנות שירות לחילוניים והשירות שם 'מעולה' כמו נתיב (לטענת פותחת האשכול) ואף יותר.

חכמים היזהרו בדבריכם, רוצים להתלונן ? אל תשלפו השמצות וסיבות מהשרוול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;813277:
...
ברור שהשרות לקוי כי אין להם מתחרים בקהילות מסוימות...

יכול להיות שהם מתייחסים פחות טוב ל"קהילות המסוימות" בדווקא?

אולי זה התשובה למציאות השונה שכל מנותב רואה?

• הוסף לסימניות
מיכל תיקון קטן, פלאפון לא עובדים בשבת, מלבד כ-3 אנשים שחוק מחייב אותם להפעיל בכל שעה, מענה טכני לתקועים בחו"ל וניתוק זמני למכשירים גנובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;813381:
מיכל תיקון קטן, פלאפון לא עובדים בשבת, מלבד כ-3 אנשים שחוק מחייב אותם להפעיל בכל שעה, מענה טכני לתקועים בחו"ל וניתוק זמני למכשירים גנובים.
מענין אם כשהטלפון נגנב הםעונים לפני שבועיים.... השרות שם סיוט..
ומענין יותר איזה חילוני סיפר לכם שיש לו שירות טוב יותר(תהיו ריאליים)

• הוסף לסימניות
בנט צח השירות מיוחד מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;813434:
בנט צח השירות מיוחד מנסיון.
תוכלי לפרט בבקשה? איזו דרגת חסימה? איך השרות לקוחות שלהם? ומה המחיר?
אני חושבת עליהם ברצינות.

• הוסף לסימניות
נשמע שיש אולי מגמה להענות באופן אחר ל"קהילות מסויימות"
ואולי זה יזום מצד מארגני הקבוצות הנ"ל או הרבנים העומדים מאחורי הענין?

כי אצלי אין שום בעיה ולהיפך, מרוצה מאוד מאוד מהשרות המעולה,
היחס האכפתי והמענה המהיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה