שרות חובה ?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;813442:
תוכלי לפרט בבקשה? איזו דרגת חסימה? איך השרות לקוחות שלהם? ומה המחיר?
אני חושבת עליהם ברצינות.
מבחינת החסימה נתיב הרבה יותר טוב.
מבחינת השירות הם חברה עם שירות מצויין !!!!!!!
הם עונים מיד בטלפון וכן במייל, יחס מיוחד בסבר פנים.

• הוסף לסימניות
מה הקשר לקהילות בנושא שרות, האם מישהו כאן סבור שהלקוחות מקוטלגים בחברה לפי הקהילה אליהם הם משתייכים?
שם המשפחה שלי מאוד ניטרלי ולא זכור לי שאי מי שם קיבל את פרטי ההשתיכות שלנו ובכ"ז השרות בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;813456:
מבחינת החסימה נתיב הרבה יותר טוב.
מבחינת השירות הם חברה עם שירות מצויין !!!!!!!
הם עונים מיד בטלפון וכן במייל, יחס מיוחד בסבר פנים.
הבנתי שבנתיב הכול חסום מלבד מה שהלקוח מבקש לפתוח. ובנטצח לעומת זאת הרוב פתוח חוץ מאתרים מסויימים שמבקשים לחסום, וגם מה שכן פתוח- מבוקר, -אין תמונות לא צנועות והתכנים בסדר, לא?
ואם כן, אז אתרוג הוא דומה לנתיב. אני צודקת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;813322:
כמו שכתבה פותחת האשכול, כנראה הסיבה היא שזה בגלל שהם היחידים שלא עובדים בשבת, אז הם חושבים שאפשר לתת שירות לקוי.

תראו לדוגמא את השירות המעולה של 'פלאפון' - הם הרי עובדים בשבת ונותנים שירות גם (ואולי בעיקר) לציבור החילוני, ושם אתה רק מתקשר, ממתין על הקו סך הכל 3-4 שעות, מתקשר שוב שוב ותוך שבועיים שלש מצליח לתפוס נציג מאד נחמד שאומר לך שהוא יבדוק את זה ויחזור אליך תוך שבועיים ושלוש וחוזר חלילה. זה נקרא שירות !. לציבור החרדי אין שירות ולציבור החילוני יש שירות.

גם חברות כמו 012 או 013, תקצר היריעה מלהכיל את החברות שנותנות שירות לחילוניים והשירות שם 'מעולה' כמו נתיב (לטענת פותחת האשכול) ואף יותר.

חכמים היזהרו בדבריכם, רוצים להתלונן ? אל תשלפו השמצות וסיבות מהשרוול.

אני רוצה לתקן את הדברים שכתבתי בהתחלה.
הטענה שלי היא, שכל חברה שאין לה מתחרים- ולא משנה איזה ציבור היא משרתת, בד"כ מזלזלת בלקוחות.
וממילא, כשיש חברה שאין לה מתחרים כיון ש- היא היחידה עם הכשר, היא היחידה ששומרת שבת, היא היחידה שבבעלות חרדית וכו'- יש לה גם נטיה לזלזל כיון שההנחה אומרת שהחרדים לא יעזבו אותה.

• הוסף לסימניות
חברה ,
מי שכתב שלילי,התייחס לעניין הוספת אתרים דרך האתר.
צר לי לאכזבכם.
אבל בזה הם נפלו! אין לי שום בעיות בשליחה ואף מתקפת סייבר לא חדרה למחשבי..
אם נעשה חישוב פשוט בין הענות מהירה לסחבת מעצבנת,
המאזן עגום!!!
חשוב לי להבהיר שאין לי מניות בחברה מתחרה.רק החוק שמחייב את הסלולר [לא להמתין מעבר ל6 ד'] פסח עליהם.ומישהו מנצל זאת לרעה.
:(:(:(

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שלעובדי נתיב יש רוח הקודש
מי הולך להתקשר אליו והאם הוא בקהילה מסוימת ואז מחליטים אם לענות לו או לא לענות לו,
לגבי ההודעה במחשב זה איך פעם, בדרך כלל הם עונים מיד עד רבעי שעה ולפעמים קורה שהודעה נשמטת פתאום,
לדוגמה: בדיוק הפקיד/ה הלך רגע בנתיים הגיעו עוד 20 הודעות הוא מתחיל לעבור אחורה ומגיע עוד חדשים וההודעה שלך בדיוק נשארה שמה מאחורה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכל ענין של עומס,

יש ימים שהפתיחה מגיעה תוך מס' דקות ויש ימים שכמה ימים.....

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;813542:

יש חברות שתמיד יש אצלן עומס.....
והלקוח???
שיסלח בבקשה---:)

אין דברים כאלו!
חברה בכל שעה שהיא צריכה לספק שרות ללקוח, מכורח מעמדה כספקית שרות!!!
לכו ללמוד מילה או שתיים על שרות לקוחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;813381:
מיכל תיקון קטן, פלאפון לא עובדים בשבת, מלבד כ-3 אנשים שחוק מחייב אותם להפעיל בכל שעה, מענה טכני לתקועים בחו"ל וניתוק זמני למכשירים גנובים.

נכון תור!את בקיאה להפליא בתקנון החברה...
אנחנו בני אותו בית?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;813463:
מה הקשר לקהילות בנושא שרות, האם מישהו כאן סבור שהלקוחות מקוטלגים בחברה לפי הקהילה אליהם הם משתייכים?
שם המשפחה שלי מאוד ניטרלי ולא זכור לי שאי מי שם קיבל את פרטי ההשתיכות שלנו ובכ"ז השרות בסדר גמור.

מה ,חדש לך ?:confused:

• הוסף לסימניות
א. פתיחת אתרים נעשה באופן אוטומטי, במקרה וזה אתר שכבר מפוקח.
באתר שאינו מפוקח, גם אני סובל מזה לפעמים, אבל אם שולחים פעמיים שלש הם עונים תשובה
ב. לגבי ההכפשה: אם הם ידעו שיש תלונות בציבור לא תהיה להם ברירה אחרת ויהיו חייבים לתקן את שירות הלקוחות השגוי! (שגם אני סובל) וכבר ראינו במדיות אחרות שזה מועיל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;813463:

לא הובנתי.
להיפך.
יתכן שדווקא בגלל שאין להם שום פרטי השתייכות לכן השירות טוב (כמו אצלי).

החשד שלי היה שמא דווקא לקהילות שמחויבות להשתמש אך ורק בנתיב (גור למשל), בהם הם מזלזלים משום שאין להם מקום אחר ללכת. כמובן זה רק בגדר "כבדהו וחשדהו", ובכדי ליישב את הסתירות הגדולות במציאות שלקוחות נתיב מעלים פה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;813624:
לא הובנתי.
להיפך.
יתכן שדווקא בגלל שאין להם שום פרטי השתייכות לכן השירות טוב (כמו אצלי).

החשד שלי היה שמא דווקא לקהילות שמחויבות להשתמש אך ורק בנתיב (גור למשל), בהם הם מזלזלים משום שאין להם מקום אחר ללכת. כמובן זה רק בגדר "כבדהו וחשדהו", ובכדי ליישב את הסתירות הגדולות במציאות שלקוחות נתיב מעלים פה...

כמה מהמרוצים כאן הם מגור,
ולפני כשנה וחצי כשהיו יותר בעיות (אולי הם עברו משרד או מה)
הרבנים אמרו מפורש שאם הם לא יתנו מענה הם ימצאו חלופה אחרת!!!

אחד הרבנים שוחח עם בעלי ושאל אותו על כל הנ"ל משום שבהחלט זה גם פרמטר חשוב,
כך שאם אתם מגור ונתקלים בבעיות קשות, מתלוננים לנתיב וזה לא עוזר, פנו לרבנים.

• הוסף לסימניות
קורא לי המון שאני מורידה את השפורפרת ומרגישה עוד לקוחה שמנפנפים אותה ולא חשוב מה היא רוצה או לא רוצה, המון המתנות ארוכות יש שם, וחוסר תיאום בין הבקשות למילויהם.
עד שמאשרים לי פתיחת אתר המשיח יכול לבוא קודם (הלוואי שיבוא כבר)
ברצינות שאני חושבת לעבור לחברה מתחרה, או אז נראה אותם קופצים מהכסא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה