קניתי מכשיר מהדרן איך אני מגיעה לשירות לקוחות לנציג אנושי
ל ללי אנגל משתמש צעיר 18/9/24 הוסף לסימניות #1 קניתי מכשיר מהדרן איך אני מגיעה לשירות לקוחות לנציג אנושי
P POKER משתמש מקצוען עריכה תורנית עימוד ספרים 18/9/24 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י ללי אנגל: קניתי מכשיר מהדרן איך אני מגיעה לשירות לקוחות לנציג אנושי לחצ/י כדי להרחיב... שאלה קשה. גם אני ניסיתי בשבוע שעבר להשיג נציג, ולא הצלחתי..... תפנו לשלוחה של מכירות.
נכתב ע"י ללי אנגל: קניתי מכשיר מהדרן איך אני מגיעה לשירות לקוחות לנציג אנושי לחצ/י כדי להרחיב... שאלה קשה. גם אני ניסיתי בשבוע שעבר להשיג נציג, ולא הצלחתי..... תפנו לשלוחה של מכירות.
א אור לבן משתמש רשום 19/9/24 הוסף לסימניות #3 באפליקציה שירות ותמיכה פותחים פניה ומפרטים את ה צורך בנציג אנושי דווקא ואז הם יכולים ליצור קשר או להפנות למרכז דירות עי נציג פרונטלי
באפליקציה שירות ותמיכה פותחים פניה ומפרטים את ה צורך בנציג אנושי דווקא ואז הם יכולים ליצור קשר או להפנות למרכז דירות עי נציג פרונטלי
דוד מרדכי משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים עריכה והפקת סרטים 21/11/24 הוסף לסימניות #4 כמעט בלתי אפשרי, או בלתי אפשרי בכלל. אנו מנסים להשיג את השירות שלהם כבר למעלה מחודשיים!! אין מענה! לא באפליקציה, לא בטלפון, ולא במייל, ולא בווטסאפ. נערך לאחרונה ב: 21/11/24
כמעט בלתי אפשרי, או בלתי אפשרי בכלל. אנו מנסים להשיג את השירות שלהם כבר למעלה מחודשיים!! אין מענה! לא באפליקציה, לא בטלפון, ולא במייל, ולא בווטסאפ.
1 123g משתמש רשום 29/12/24 הוסף לסימניות #9 מישהו שיכול לעזור בדחיפות??? המכשיר שלי עשה בעיות הציעו לי בתמיכה לעשות איפוס עשיתי איפוס ועכשיו לא מצליחה להתחבר לחשבון בהדרן מישהו?? זה דחוף ממש אין לי גם אפשרות להתחבר לאפליקציה של התמיכה
מישהו שיכול לעזור בדחיפות??? המכשיר שלי עשה בעיות הציעו לי בתמיכה לעשות איפוס עשיתי איפוס ועכשיו לא מצליחה להתחבר לחשבון בהדרן מישהו?? זה דחוף ממש אין לי גם אפשרות להתחבר לאפליקציה של התמיכה
N netaneltu משתמש חדש 12/6/25 הוסף לסימניות #10 לצערי גם אני בהדרן, השירות שלהם ממש גרוע, חסר סבלנות, והרבה תקלות ניתן לפתור רק במעבדה בירושלים, שהשעות עבודה שלהם מוגבלות.
לצערי גם אני בהדרן, השירות שלהם ממש גרוע, חסר סבלנות, והרבה תקלות ניתן לפתור רק במעבדה בירושלים, שהשעות עבודה שלהם מוגבלות.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת