כללי שרטוטים באסטרונומיה

• הוסף לסימניות
זה זמן רב שאני עובדת על שרטוטים אסטרונומיים. נכון לעכשיו אני גובה 18 ש"ח לשרטוט, אך זה לא נראה לי מצדיק את העבודה. יש לי בעיה לתמחר כיון שחלק מהשרטוטים פשוטים וחלקם מורכבים. אני מעלה מס' דוגמאות ואשמח לשמוע חוות דעת מהמבינים בתחום. (חשוב לציין שהשרטוטים צריכים דיוק אך לא ברמה של מדידת הזויות אלא לפי העין)

קבצים מצורפים

• תמונה 11.jpg
    KB 144.7 · צפיות: 22
  • תמונה 16.jpg
    KB 112.9 · צפיות: 18
  • תמונה 33 א.jpg
    KB 134.6 · צפיות: 20
  • תמונה 33 ג.jpg
    KB 119.6 · צפיות: 17
  • תמונה 45.jpg
    KB 166 · צפיות: 18
  • תמונה 51 ב.jpg
    KB 75.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
השרטטוטים נראים מושקעים מאד!
לענין התמחור קשה לי ליעץ, היות ואינני בקיאה בתחום
וחסרים לי נתונים כמו הנסיון שלך, קצב העבודה, טרטורי הלקוח......
עיינת בספר של נעמה בפרק תמחור? מומלץ!!

• הוסף לסימניות
איך שלא יהיה, 18 ש"ח, זה נשמע מצחיק בשביל עבודה כזו.

• הוסף לסימניות
18 ש"ח לשרטוט, סליחה ומחילה, שישלמו לבת של השכנה שלומדת בכיתה ו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshetg;994468:
זה זמן רב שאני עובדת על שרטוטים אסטרונומיים. נכון לעכשיו אני גובה 18 ש"ח לשרטוט,

אתן לך עיצה קטנה: אם את רוצה-
כמה שרטוטים את מספיקה לשעה?
כמה למדת או השתלמת בנושא?

אל תסכימי לעבוד על פחות מ 23.15 לשעה- זה שכר מינימום שאין לפחות ממנו בשום אופן!
וכמובן שאם למדת והשתלמת בנושא זה לא שונה מעבודת עיצוב אחרת את יכולה לבקש גם 35 לשעה.

18? שיא השיאים בהזיות!;)

• הוסף לסימניות
לדעתי תנסי לעבוד על השרטוטים לפי שעות ותראי כמה את מספיקה ואז תחלקי לממוצע ,ועל פי זה תקבעי את המחיר,לדוג': אם שעת עבודה שלך שווה 50 ש"ח ואת מספיקה 2 שרטוטים בממוצע לשעה, אז המחיר יקבע ל25 וכו'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה