שרטוטים וקטור

• הוסף לסימניות
שלום רב
האם ישנה אפשרות להשיג שרטוטים שישתלבו בשרטוטי דירות כמו:
כיורים, שרותים, אמבטיה, מיטות, דלתות וכו'
על מנת לעבוד על זה באילוסטרייטור?
אני צריכה גם לצבוע את הפריטים
תודה רבה

ניתן להשיב גם למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
השאלה שלך לא מובנת.
את רוצה לצבוע תוכנית דירה?

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לפריטי סניטריה וריהוט במבט על- לכל מעצב/ת יש כאלו בשפע, צריך פשוט לסגור אותם ל-PDF ע"מ שתוכלי לעבוד עליהם באילוס' ולצבוע אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום רב.
קניתי מצלמה קטנה שמכניסים בה כרטיס זיכרון, ואני לא מצליח להפעיל את זה.
בהוראות באנגלית שמצורף לזה, זה נראה שצריך גם וייפיי, אבל אם כן למה יש כרטיס זיכרון?

אני מצרף את ההוראות וגם את התרגום שגוגל תרגם לי

אשמח לעזרה.

נ.ב לא מצאתי פורום שיש לי אפשרות לפרסם שם את זה.

להלן הציטוט של ההוראות מתורגם

עמוד מספר 1
YsxLite
אפליקציית התקנה
סרוק את קוד ה-QR הבא בטלפון נייד להורדה והתקנה. שם התוכנה: YsxLite.

עמוד מספר 2
שיטת חיבור 1: אין חיבור רשת
1. חבר את הנקודה החמה של המכונה, הנקודה החמה בתחילת ה-BAT. לחץ על התחבר. לאחר שהקישור הצליח, חזור ל-APP, כפי שמוצג באיור הבא.

204
AI
1. לחץ כדי לפתוח את ממשק ה-WiFi של המערכת
2. WiFi עם שם התחלתי של BAT
2. לאחר כניסה לדף, בצע את השלבים הבאים.
1. לאחר הצגת החיבור המוצלח, לחץ על תצוגת מסך.

עמוד מספר 3
3. לא הושלם קישור רשת, ניתן לצפות בסרטון מקרוב.
הערה: לא ניתן לנטר מרחוק את ה-WIFI המחבר את המצלמה בטווח של 4 מטרים מהמצלמה בכל פעם שצופים בה ללא קישור רשת.
עם WIFI בבית, ניתן לבצע את השלבים הבאים כדי להשיג ניטור מרחוק.
שיטת חיבור 2: חיבור אינטרנט 1. חבר את הנקודה החמה של המכונה, הנקודה החמה בתחילת BAT. לחץ על התחבר. לאחר שהקישור הושלם בהצלחה, חזור לאפליקציה, כפי שמוצג באיור הבא.
1. לחץ כדי לפתוח את ממשק ה-WiFi של המערכת
224
1301
2. WiFi עם שם התחלתי של BAT

עמוד מספר 4
2. מצא את חשבון ה-WIFI שלך והזן את הסיסמה בצורה נכונה, לאחר מכן לחץ על אישור כדי לחזור.
1. לחץ על הגלגלת
באיור
2. לחץ על הגדרות WiFi
3. מצא את ה-WIFI והזן את קישור הסיסמה
3. כשתחזור לאפליקציה, תראה שקישור התזכורת הצליח. בשלב זה, תוכל ללחוץ על כפתור ההפעלה כדי לצפות במסך, והגדרת השלט רחוק הצליחה.
לאחר שהקישור מוצג
בהצלחה
צפה במסך
הערה: כל עוד סיסמת ה-WIFI נכונה, ניתן לקשר אותה. אם לא ניתן לקשר, תחילה שכח את סיסמת הנתב, ודא את הסיסמה ולאחר מכן הזן אותה מחדש.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה