שרטוט ממוחשב למעצב החובב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות ריהוט לחדר.
האם יש אפשרות שבעצמי אצור שרטוט (ברור שפחות מדויק משרטוט אדריכלי) כדי שאוכל לבדוק לעצמי צורות שונות של העמדת הריהוט?
אני יודעת שזה לא התחום שלכם כלל, אבל אולי תהיה למישהו הברקה.
תודה רבה לעונים!

• הוסף לסימניות
דפי מחברת חשבון. כל רבוע 10 ס"מ :)
יש כל מיני תוכנות לעיצוב עצמי. חפשו בגוגל.
תכתבי "תוכנה לתכנון חדר"

• הוסף לסימניות
אני לפני הכניסה לבית שלנו רכשתי ערכת שרטוט מעדינה לסקובסקי
אני לא מוצאת את הקישור אבל יכולה לשלוןח בפרטי מייל שלה
אם היא עדיין מוכרת את זה, זה בהחלט שווה

עריכה:
מצאתי את הקישור הנ''ל
הוא נראה פעיל, אך כדאי לבדוק בכל מקרה

• הוסף לסימניות
דפי מחברת חשבון. כל רבוע 10 ס"מ :)
אני עובדת עם וורד, מציירת מלבנים עם קנ"מ של 1 ס"מ למטר
הצעת ייעול לשתי האפשרויות האלו: אקסל
מגדירים את הגיליון כך שהמשבצות בגודל קבוע, ואז מקבלים "דף חשבון" עם היתרון שאפשר לשנות דברים בקלות, ליצור כמה גרסאות באמצעות העתקה, וכיוצא בזה.
משתמשים בעיצוב גבולות כדי לשנות מסגרת של קבוצת תאים. אפשר להשתמש בסוגי קו שונים, לצבוע שטחים, לכתוב ולהסיף הערות.
דוגמה לאיך שזה נראה:
1721712354441.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה