עזרה שריטות במשקפים

• הוסף לסימניות
אם זה לא שריטות באמת אלא שפשוף של הציפוי אז פשוט תמשיך לשפשף עד שירד כל הציפוי.
יש משהוא שק"ס שעושה את זה ולוקח על זה כסף!
אבדוק אם עדיין יש לי את המספר שלו ואשלח כאן
אן לי ציפו על העדשה אבל בכל זאת תודה מחכה למספר ואם יש לך בבני ברק זה יעזור לי תודה

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה קניתם ואיזה ציפוי יש לעדשות
יש חניות שיש על זה אחריות, ומחליפים ללא תשלום נוסף

• הוסף לסימניות
יש דרך לדעת אם יש ציפוי?

• הוסף לסימניות
יש דרך לדעת אם יש ציפוי?
כמעט ואין היום משקפיים ללא ציפוי!
מי שמכיר יודע לזהות... גוון סגלגל (לא תזהה אם לא תכיר)
אני מזהה את זה ברגע!
אם הועיל, שלח תודה (למטה)

• הוסף לסימניות
יש לי עדשה פלסטיק לא יודע אם אתה מתתכון גם לזה ואם יש לי איך מגרדים א"ז

• הוסף לסימניות
אה שההשתקפות היא סגולה?
לא, יש לי השתקפות ירוקה...
אם הובן, שלח לייק (למטה) :ROFLMAO:
אוי נו ברצינות...
נתתי לייק לא בשביל ה'סגול/ירוק'...
באמת יש גוון מסויים לעדשה עם ציפוי (תלוי איזה ציפוי)
הכי קל לזהות את זה אם יומיים תשים את זה במקום שיש אדים (-מקלחת למשל)
הסדק יתרחב ויהיה יותר קל לקלף את השאר
זה קצת מעייף אם אין לך מכשור מותאם, אני לעצמי עשיתי את זה פעם במשך יום-יומיים תוך כדי עיסוק בדברים אחרים פשוט לקלף עם הציפורן את השכבה העליונה

• הוסף לסימניות
מקפיץ זה דחוף לי ואין לי כסף לקנות חדש

• הוסף לסימניות
לפעמים יש אחריות על העדשות
תשים לב

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזמין משקפיים בעלי אקספרס עם מספר והכל ב50 שח בערך. לא עשיתי בעצמי אבל מכירה שכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לתועלת כולם- יש דרכים להגן על שלדת הטיולון/עגלה/אופניים (מGPT)

באופן אישי בעקבות ההמלצה של הבינה מצאתי בTEMU סרט שקוף (כמו סלוטייפ עבה) להדבקה על אופניים/רכב וכד' בשקלים בודדים ,עוד לא ניסיתי בעצמי

פתרונות אפשריים:​

1. מגן שלדה ייעודי (Frame Protector):
    ישנם מגני שלדה שנמכרים אוניברסליים או מותאמים לדגמים מסוימים (בעיקר לעגלות יוקרתיות כמו Bugaboo, Yoyo וכו'). אלו לרוב עשויים סיליקון או פלסטיק גמיש, ונצמדים עם סקוץ'/דבק.
  2. מדבקות מגן שקופות (כמו PPF לרכב):
    ניתן לרכוש יריעות שקופות נגד שריטות (נפוץ גם באופניים וקורקינטים) ולהדביק על האזורים הרגישים. הן שקופות, עמידות, ואינן פוגעות במראה.
  3. שרוולי בד/ניאופרן:
    קיימים גם מגני בד (בד"כ עם סקוץ') שניתן לעטוף איתם את השלדה, במיוחד סביב אזורי החיבור לקיפול, הרגליים או ידית ההורים.
  4. פתרון יצירתי בעבודת יד:
    אם לא מוצאים מגן מתאים לדגם, ניתן להשתמש בשרוולים דקים של ניאופרן (כמו שלוקחים לקורקינטים/אופניים), לגזור ולהדביק באזורים החשופים.

0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה