• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

שריפה בירושלים, ב.ד.ה. הילדה שנספתה אודל בת פייגא רחל ז"ל

• הוסף לסימניות
יש חיפושים רציניים, המנוף עדיין שם
מחפשים עם פנסים
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
הבן שלי חזר הביתה מהתלמוד תורה
היה מאד חשוב לו להגיע מהר כי היה צריך לצאת
לא נתנו לו לעבור בשום אופן
כנ"ל שכנה שחזרה עם תינוק, נשארה ברחוב זמן רב עד שאחד החילים הסכים
אני מדברת על לעבור במקום שלא היתה שום סכנה
סיפורים כאלו יצרו המון חיכוכים

• הוסף לסימניות
את לא היחידה,
הבעיה היתה שזה קרה בשעה שמאות תלמידים יצאו מהחיידרים הישר לכל הבלגן וזרמו כיתות שלמות
ואמהות בכלל לא 'אשרו' להם לרדת אלא כלל לא ידעו ודאגו
נכון, באמצ כיתות שלמות נהרו. לא יודעת, הילדים שלי יודעים שלא מתעכבים אחרי הלימודים, ואפ בכ"ז רוצים להתעכב עם חברים מבקשים ממישהו פלאפון ומתקשרים לעדכן. ההורים לא צריכים לשבת בבית מודאגים. אבל לצערי ילדי השכנים פה רצו ישירות מהבית שלהם.....

• הוסף לסימניות
גם אני גרה באיזור, היה מפחיד ביותר.
אבל תגידו, אני האמא היחידה שלא הרשתה לילדים לצאת מהבית? הנהירה ההמונית של ילדים ומבוגרים לאזור היתה הזויה, היה נראה כאילו הם כולם כבאים ואנשי הצלה שרצים לעזור...
בעז"ה שתבשרו בשורות טובות ומשמחות במהרה.
את לא היחידה ב"ה, אני אפילו לא העזתי לרדת למטה, וזה קרוב יותר אלי ממה שניתן לשער.

• הוסף לסימניות
איזה מצמרררר!!!!!!

עדין מחפשים????????
הצילו!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה השם לתפילה?
שה' יאמר לצרותנו די!

• הוסף לסימניות
אנא אמור לצרותינו די!!!
צריך לחזור בתשובה שלימה כולנו
וחוץ מזה השתדלות- להחביא את כל הגפרורים מהשיג ידם של ילדים

• הוסף לסימניות
1651166875705.png

• הוסף לסימניות
אמרתי

• הוסף לסימניות
יש מצב שהילדה נמלטה בבהלה ונאבדה באיזור? בודקים זאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה