• הוסף לסימניות
כבר ציפיתי ל360 :D

• הוסף לסימניות
השלישית יפה ועצובה
אפשר להריח את הריח דרך התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1333021:
כבר ציפיתי ל360 :D

קוטר...
תו"כ שאני חוטף שפריץ רציני של חומר כיבוי
חשבתי על הבחור הזה שביקש גם תמונות רגילות

:D

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי שריפה בתמונה השלישית, זה נראה כמו קרני שמש שנשברות ביום מעונן.
(לא רואים שום לשון אש בשום תמונה, זה בכונה?)

• הוסף לסימניות
השלישית מיוחדת.
מריחים פה ריח שרוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1333046:
אני לא ראיתי שריפה בתמונה השלישית, זה נראה כמו קרני שמש שנשברות ביום מעונן.
(לא רואים שום לשון אש בשום תמונה, זה בכונה?)

לא תמיד חייבים להראות את האש כדי להבין שיש שריפה..

• הוסף לסימניות
זה בעקבות נפילה?

המטוסים הללו זכורים לי ממלחמת לבנון השניה שאחרי האזעקה באה השריקה ולאחריה הבום ואחרי 2 דקות הזימזום המעצבן של מטוסי הכיבוי, עם החומר האדום...

היו ימים...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הכי אוירה - זו השלישית.

קוי האור האלו אופיניים גם לכל מקום מאובק.
אם לא הסיטואציה, זה דוקא מעלה לי אסוסיאציה מרעננת של טיולים ביערות מוצלים, כשפסי אור חדים קורעים את האפלולית עם ריח הטחב העדין והרענן, וחרק מעופף תועה נלכד בתוך קוי האור הקסומים האלו.

• הוסף לסימניות
מהמם. השלישית- בהחלט היתה שווה את השפריץ......
ואני כנראה לא מעודכנת בחדשות, איפה היה שריפה בימים האחרונים??
זה עושה רושם של שריפה רצינית, אם הביאו מטוסי כיבוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה