עזרה שרפרף טלסקופ, המצאת המאה!

• הוסף לסימניות
אז לאחרונה יצא לי להיתקל בשרפרף הגאוני הזה
אח שלי קנה אותו בירכא בבין הזמנים לפני כחודש ב 30 שקלים! ואני ממש רוצה אחד כזה גם
אממה, לא נראה לי שיצא לי להגיע לירכא בזמן הקרוב
ובאלי אקספרס אין אותו בפחות מ60 שקלים.
השאלה שלי:
1. אולי ייצא לכם להגיע לירכא בזמן הקרוב ואתם גרים ברמות - ירושלים או בבני ברק,
אשמח שתקנו לי ואשלם לכם
2. מישהו נתקל בכזה שרפרף בירושלים / בני ברק, במחיר סביר? (עד 40 שח)
תודה רבה!!!

-.jpg_Q90.jpg_.jpg

• הוסף לסימניות
הוא נראה מגניב מאד
השאלה אם הוא באמת יציב וחזק
ואפשר לשבת ולעמוד עליו (גם במשקל מכובד)

• הוסף לסימניות
אז לאחרונה יצא לי להיתקל בשרפרף הגאוני הזה
אח שלי קנה אותו בירכא בבין הזמנים לפני כחודש ב 30 שקלים! ואני ממש רוצה אחד כזה גם
אממה, לא נראה לי שיצא לי להגיע לירכא בזמן הקרוב
ובאלי אקספרס אין אותו בפחות מ60 שקלים.
השאלה שלי:
1. אולי ייצא לכם להגיע לירכא בזמן הקרוב ואתם גרים ברמות - ירושלים או בבני ברק,
אשמח שתקנו לי ואשלם לכם
2. מישהו נתקל בכזה שרפרף בירושלים / בני ברק, במחיר סביר? (עד 40 שח)
תודה רבה!!!

צפה בקובץ המצורף 1456961
הימני הראשון- 43 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא נראה מגניב מאד
השאלה אם הוא באמת יציב וחזק
ואפשר לשבת ולעמוד עליו (גם במשקל מכובד)
מה שאח שלי קנה בירכא נראה ממש טוב וחזק
לא יודעת לגבי האחרים, מקווה שהאיכות טובה
הוא חמוד כי הוא יכול להפתח לכל גודל כך שזה מתאים גם לילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה