כללי שרשור/אובייקטים מעוגנים

• הוסף לסימניות
1- אני מעמדת סדרת חוברות באינדיזיין, ויש שם אלמנט שחוזר על עצמו (שימו לב בקובץ המצורף, משמאל).
כרגע אני פשוט שמה אותו בשכבה נפרדת וממקמת במקום המתאים, אבל זה לא ממש חכם- הרי אם הטקסט ישתנה, האובייקט כבר לא יהיה במקום הנכון, ואני אצטרך לשנות את המיקום שלו ידנית.
האם יש אפשרות חכמה יותר "לקבע" את האובייקט במקביל לטקסט המתאים לו?

2- באותה חוברת- השאלות ממוספרות, אבל כשאני מייבאת את הטקסט באמצעות PLACE, המספרים נעלמים, ואילו כשאני מעתיקה-מדביקה מהוורד לאינדיזיין, המספור נשאר.
האם יש דרך לייבא מבלי לאבד את המספור? (העתקה-הדבקה היא די מסורבלת במקרה הזה).

תודה!!!

קבצים מצורפים

• shoftim.jpg
    KB 181 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
התשובה בכותרת! (שלך)

תעגני את האוביקטים לטקסט, והם יהיו מחוברים לנצח...
ולשאלתך השניה: כאשר ממקמים טקסט ושומרים על העיצוב שלו, הוא מגיע עם המספור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסטיק;597072:
תעגני את האוביקטים לטקסט, והם יהיו מחוברים לנצח...
אבל אז תהיה לי בעיה שהוא דוחף את הטקסט שמעליו ושמתחתיו. אני רוצה שהוא יהיה במקביל. מה עושים?

נכתב ע"י מסטיק;597072:
ולשאלתך השניה: כאשר ממקמים טקסט ושומרים על העיצוב שלו, הוא מגיע עם המספור.
בהצלחה!
אם אני שומרת על העיצוב יגיעו לי גם דברים לא רצויים כמו טאבים וכל מיני "עיצובי טקסט" שהם הכניסו לקובץ, לא?

• הוסף לסימניות
אחרי שעיגנת, תלחצי על האוביקט המעוגן לחיצה ימנית, ותבחרי אפשרויות של אוביקט מעוגן.
בחלון שנפתח, תשני את הposition ל custom
אשרי. ועכשיו תזיזי לאן שבא לך.

והשאלה השניה, כן, נראה לי שאין מה לעשות, תבחרי מה עדיף, להסתבך עם העיצוב שלהם, או למספר מחדש!

• הוסף לסימניות
אנסה. תודה רבה.

תודה וחודש טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה