כללי שרשור באינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט משורשר מעמוד לעמוד ואני מנסה להפריד את השרשור ע"י לחיצה כפולה על הריבוע כניסה בראש התיבה ומה שהוא עושה זה פשוט מוחק את התוכן מהתיבה ושם לי ריבוע אדום ביציאה של טיבת הטקסט לפניו-
איך אני משחררת באופן שהתיבה תשאר במקומה עם תכולתה? אחרת בעצם כאשר אלחץ על התוסף האדום שוב פעם אני מגיעה למצב של שרשור- ואני לא רוצה את זה.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אפשר לעשת את זה עם הסקריפט המצורף
(יש גם סקריפט מובנה בתוכנה, אבל אני חושב שהוא מנתק את השרשור מכל הסטורי, הסקריפט הזה נותן 3 אפשריות איזה תיבה לנתק)

קבצים מצורפים

• ניתוק שרשור תיבות.rar
    KB 1.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
וסליחה על הבורות- איך אני מפעילה סקריפט באינדזיין?

• הוסף לסימניות
תעשי לתיבה השניה העתק - הדבק באותו מקום

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתמר נתן;1641294:
תעשי לתיבה השניה העתק - הדבק באותו מקום

תודה!
עבד מעולה!
ואשמח לדעת באמת גם איך עובדים עם הסקריפט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1641296:
תודה רבה!

לפתוח את חלונית הסקריפטים Window>Utilitis>Script, שם יש תיקיה עם הסקריפטים שמגיעים עם התוכנה, כדי להוסיף סקריפטים, צריך ללחוץ על אחד הסקריפטים שם קליק ימני ולבקש Reveal in Explorer, התיקיה של הסקריפטים תפתח, ואז אפשר להעתיק לתיקיה סקריפטים נוספים וגם הם יופיעו בחלונית הסקריפטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה