כללי שרשור בין 2 מאסטרים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
הכנתי 2 סוגי מאסטרים באינדיזיין (מכיוון שבכל עמוד שלישי יש לי פרסומת) ולכן בניתי מאסטר אחד עם תיבת טקסט מלאה ומאסטר נוסף ובו תיבות טקסט מחולקות בהתאם לצורך, החלתי אותם על העמודים הנצרכים בהתאם,
ואז אני מגיעה לשרשר את הטקסט (עם SHIFT כמובן) והוא משרשר לי אך ורק בעמודים של מאסטר A ו"פשוט" מדלג על מאסטר B ולא משרשר אליו בכלל

מה אני אמורה לעשות כדי שהטקסט "ישורשר" בצורה חלקה על אף שהחלתי 2 סוגי מאסטרים שונים??
פליז, מי שיכול לעזור לי, זה ממש דחוף!!!

• הוסף לסימניות
גירסה?

זה כל כך ארוך שאי אפשר לשרשר ידנית?

• הוסף לסימניות
גרסה CS5
ואכן זה ספר ממש ארוך כ450 עמודים
תודה.

• הוסף לסימניות
חבל. ב-CS6 התווסף אפשרות של primary text frames שיעשה לך את העבודה ברגע.

אולי אפשר עדיין להסיג את הסקריפט של הרבס שנקרא Autoflow Pro. יכול להיות שזה יעזור (אבל זה לא חינם).

• הוסף לסימניות
אפשר להכין מאסטר לפי עמודים בודדים ולא כפולה. ואז להחיל את המאסטר של הטקסט על כל העמודים, ובניכוי כל העמודים האמור להיות בהם פרסום.
את העמודים אפשר לבחור בחלונית העמודים - כך שזה לא הכי מסובך לביצוע מהיר.

• הוסף לסימניות
אבל הבנתי שגם בעמודים של מסטר B (כל עמוד שלישי) יש טקסט רגיל, רק שיש גם תמונה. ואז זה כבר מתחיל להסתבך.

למעשה, אני במקרה שלך הייתי משתמש רק במסטר אחד, ומכין סגנון אובייקט עבור הפרסומות עם דחיית טקסט. הכי פשוט, לא? (אפשר אפילו להוסיף את האובייקט הזה למסטר, ולעשות עליו override כשצריכים. שימי אותו בשכבה נפרדת כדי להקל את הגישה אליו).

• הוסף לסימניות
אתה יכול להסביר על האפשרות primary text frames איך משתמשים בה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1305761:
אפשר להכין מאסטר לפי עמודים בודדים ולא כפולה. ואז להחיל את המאסטר של הטקסט על כל העמודים, ובניכוי כל העמודים האמור להיות בהם פרסום.
את העמודים אפשר לבחור בחלונית העמודים - כך שזה לא הכי מסובך לביצוע מהיר.

לא בדיוק הבנתי, אני חייבת מאסטרים של ימין ושמאל (כלומר שיהיה בנוי לי בדבל)
איך אני בדיוק עושה את זה

• הוסף לסימניות
איתי -- ייש"כ, חפשתי לינק כזה ולא מצאתי.

סתם, האין לאדובי קובץ עזרה לאינדיזיין בעברית בגירסת PDF כמו שיש להם באנגלית? נראה לי שזה יהיה מאוד שימושי לחברה פה!

• הוסף לסימניות
סליחה שאנחנו מקפיצים...
תקועים באותה הבעיה. אדובי CC.
לא הבנתי איך משתמשים בכלי...

מישהו יכול לעזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה