אלי-אקספרס שרשור הלהיטים הגדולים!

לחטוף!! רק 18 ש"ח עם הקופון הייחודי ל-2 יחידות של כבל הטעינה המהיר והעוצמתי מבית Baseus בהספק 240W!! הרב מכר.

תוסיפו לעגלה יחידה אחת ותשנו בקופה ל-3 יחידות ואז תזינו את הקופון WJ0003 ואז תורידו שוב ל2 יחידות ותקבלו את המחיר המדהים.
בבקשה מי שמשתמש בקופון לקנות דרך הקישור הזה.

הכבל שלא מתפשר – כבל USB-C של Baseus בהספק 240W לטעינה מהירה במיוחד של אייפון 16, מקבוק, סמסונג, שיאומי ועוד. חזק, מהיר, ומוכן לעתיד.

דירוג מעולה של 4.9 מתוך 5 – המשתמשים מהללים את הביצועים והעמידות לאורך זמן.

• הספק עוצמתי של 240W – טעינה מהירה במיוחד למחשבים ניידים, סמארטפונים וטאבלטים תואמים PD 3.1
  • תאימות רחבה במיוחד – תומך באייפון 16/15 (דרך מתאם), מקבוק, סמסונג, שיאומי, וואווי ועוד
  • חומרי פרימיום לעמידות מרבית – כבל קלוע מחוזק עם ראשי מתכת איכותיים לעשרות אלפי חיבורים
  • העברת נתונים במהירות גבוהה – תומך גם בסנכרון מהיר של קבצים לצד טעינה
  • עיצוב חכם ונוח – כולל רצועת אחיזה מובנית לאחסון מסודר

ק.ש.

וואו המחיר מתרסק לנמוך אי פער בפער

כפל קופונים שריסקקק את המחיר למחיר הזוי 💥 ואווו😱 אחד הדילים של השנה
המחיר בארץ 600 ₪ !!!

🔹 ביטול רעשים אקטיבי בעוצמה של 52dB – חוסם רעשי רקע להאזנה טהורה
🔹 קישורית Bluetooth 5.4 – חיבור יציב ומהיר לכל מכשיר
🔹 סאונד תלת ממדי מרחבי – תחושת עומק ודיוק כמו באולפן
🔹 מסך תצוגה חכם – מידע בזמן אמת על מצב הסוללה והחיבור
🔹 עיצוב פרימיום ונוחות מרבית – מתאים לשעות של שימוש

רק 100 ₪ , שילוח חינם ✈️
יש להזין קופון מוכר: IL0806
וקופון סייל: IL9CD5
https://s.click.aliexpress.com/e/_oDPJYpZ

ק.ש.
מדוע לא מצליחים לראות שם ביקורות?
אגב, זה שבארץ זה נמכר ב600 כי בארץ זה מקורי ושם זה חיקוי.
אבל אני רוצה לראות ביקורות איך ישמעו אותי בשיחות שאני מוציא עם זה מנייד.
איך ישמעו אותי, לא איך אני אשמע אחרים.
וכן האם זה מתאים לנייד כשר?

מדוע לא מצליחים לראות שם ביקורות?
אגב, זה שבארץ זה נמכר ב600 כי בארץ זה מקורי ושם זה חיקוי.
אבל אני רוצה לראות ביקורות איך ישמעו אותי בשיחות שאני מוציא עם זה מנייד.
איך ישמעו אותי, לא איך אני אשמע אחרים.
וכן האם זה מתאים לנייד כשר?
למה אתה אומר שלא יכולים לראות חוות דעת הנה:

מפתח ברגים לברז
ק.ש.
1757052889318.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה