כללי שרשור טקסט בדפי אב בצורה מעגלית

• הוסף לסימניות
שלום לכל המבינים,

אני מעמד כעת חוברת הבנויה על תיבות טקסט באינדיזיין. לצורך כך בניתי דפי אב (זוגי ואי זוגי), וקישרתי בין התיבות. השאלה היא: איך אני גורם לטקסט לזרום באופן שלא יתקע אחרי כל שני עמודים... ובמילים אחרות: איך אני משרשר את תיבת הטקסט האחרונה בדף האב לתיבת הטקסט הראשונה, כך שכשאשפוך את הטקסט הוא ייכנס באופן אוטומטי לכל המסגרות שוב ושוב?

נא עזרכתם המהירה, אני ממש לחוץ עם זה...

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gabizon1;960955:
שלום לכל המבינים,

אני מעמד כעת חוברת הבנויה על תיבות טקסט באינדיזיין. לצורך כך בניתי דפי אב (זוגי ואי זוגי), וקישרתי בין התיבות. השאלה היא: איך אני גורם לטקסט לזרום באופן שלא יתקע אחרי כל שני עמודים... ובמילים אחרות: איך אני משרשר את תיבת הטקסט האחרונה בדף האב לתיבת הטקסט הראשונה, כך שכשאשפוך את הטקסט הוא ייכנס באופן אוטומטי לכל המסגרות שוב ושוב?

נא עזרכתם המהירה, אני ממש לחוץ עם זה...

תודה!

לשם שרשור כל המסמך בבת אחת, יש ללחוץ שיפט בזמן שרוצים לשרשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה