- הוסף לסימניות
כמה המלצות למאכלי חורף מעולים:
קדירת קטניות וקציצת דג, יש 3 מתכונים בפנים, אני מתכוונת לקדירה
www.prog.co.il
מרק קטניות
www.prog.co.il
מרק גריסים ופטריות
www.prog.co.il
מרק תפוח אדמה חורפי
www.prog.co.il
ובכלל, שמה כאן לתועלת הכלל את הקישור לחוברת המרקים שלי
www.prog.co.il
וכן, סופסוף הכנתי את מרק העגבניות שעליו כתבתי בפתיח החוברת. בעז"ה אעלה באשכול חדש.
קדירת קטניות וקציצת דג, יש 3 מתכונים בפנים, אני מתכוונת לקדירה
דגים - מ-1 יוצא 3----
זה לא חדש. אני אוהבת יעילות וקיצורי דרך. לקחת חומר בסיסי וליצור ממנו מספר מנות. מין מוטו כזה של- דומה- אבל שונה מנות כאלו שגם אם אגיש אותם יום אחר יום הם לא יזוהו כ "אוף, שוב אותו דבר". אז המוטו הזה שיחק אצלי היום במטבח. הבסיס- עיסת קציצות דגים. במקרה זה נילוס טחון. בד"כ אני לא מחובבי...
www.prog.co.il
מרק קטניות
מרקים - מרק קטניות--
מרק שלא כולם אוהבים. מי שאוהבת קטניות- יאהב. מי שלא-----לא. אבל אני מכינה אותו כי הוא מכיל הרבה חלבון משביע מזין והעיקר מחמם בימים הקרים. ארוחה שלימה בקערה. לסיר 5 ליטר 1 קופסא שימורי שעועית לבנה ברוטב אדום- כולל הרוטב 3/4 כוס אפונה יבשה 3/4 כוס עדשים כתומות 1/2 כוס גריסי פנינה 1 - 1.5...
www.prog.co.il
מרק גריסים ופטריות
מרקים - מרק קטניות--
מרק שלא כולם אוהבים. מי שאוהבת קטניות- יאהב. מי שלא-----לא. אבל אני מכינה אותו כי הוא מכיל הרבה חלבון משביע מזין והעיקר מחמם בימים הקרים. ארוחה שלימה בקערה. לסיר 5 ליטר 1 קופסא שימורי שעועית לבנה ברוטב אדום- כולל הרוטב 3/4 כוס אפונה יבשה 3/4 כוס עדשים כתומות 1/2 כוס גריסי פנינה 1 - 1.5...
www.prog.co.il
מרק תפוח אדמה חורפי
מרקים - מרק היום- תפו"א-
מתכון שהעליתי בעבר, אבל זה המרק של היום והוא כל כך טעים שבהחלט מגיע לו הודעה חדשה בשבילכם, כן?! פשוט שלא תפספסו את המרק המהמם הזה. כאן בבית הוא להיט. הוא משביע. מלא פחמימה- אמת! אבל כאן אוהבים לזרוק לתוכו טבעות של נקנקיות סויה ואז יש בו גם חלבון :) סיר גדול 8 ליטר 10 תפו"א בינוניים 2 בצלים 3...
www.prog.co.il
ובכלל, שמה כאן לתועלת הכלל את הקישור לחוברת המרקים שלי
מרקים - מרק היום- תפו"א-
מתכון שהעליתי בעבר, אבל זה המרק של היום והוא כל כך טעים שבהחלט מגיע לו הודעה חדשה בשבילכם, כן?! פשוט שלא תפספסו את המרק המהמם הזה. כאן בבית הוא להיט. הוא משביע. מלא פחמימה- אמת! אבל כאן אוהבים לזרוק לתוכו טבעות של נקנקיות סויה ואז יש בו גם חלבון :) סיר גדול 8 ליטר 10 תפו"א בינוניים 2 בצלים 3...
www.prog.co.il
וכן, סופסוף הכנתי את מרק העגבניות שעליו כתבתי בפתיח החוברת. בעז"ה אעלה באשכול חדש.
הנושאים החמים