שרשור של אוסף שאלות של תלמיד..

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,מכיוון שאני מתחיל ,אז די נערמות אצלי שאלות ובכדי לא להטריד ולפתוח הרבה שרשורים ,החלטתי לפתוח הודעה חדשה שבה אני אוסיף כתגובות את השאלות החדשות כך שהתגובה האחרונה היא השאלה האחרונה שלי או התגובה שעוסקת בה.
אשמח לקבל עזרה .

שאלה
אי התאמה במרווח השורות בין הפוטשופ לאינטרנט
בדקתי בפוטושופ עם זכוכית מגדלת ומדדתי רווח של 12 פיקסלים בעזרת החלון INFO Cרווח על המרווח שסימנתי בין השורות. לעומת זאת בתוצאה באינטרנט,לא נראה כלל רווח וזה מופיע לי דבוק עם אני מגדיר 12 px line height. מצ"ב תמונות

This user does not have permission to use the HTML BB code.

קבצים מצורפים

• ללא שם3.png
    KB 181.3 · צפיות: 1
  • ללא שם4.png
    KB 166 · צפיות: 1
  • ללא שם5.png
    KB 226.7 · צפיות: 1
  • הוסף לסימניות
גובה שורה זה כולל הטקסט, תמדוד כולל

...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mhhhdm;1528229:
שלום וברכה,מכיוון שאני מתחיל ,אז די נערמות אצלי שאלות ובכדי לא להטריד ולפתוח הרבה שרשורים ,החלטתי לפתוח הודעה חדשה שבה אני אוסיף כתגובות את השאלות החדשות כך שהתגובה האחרונה היא השאלה האחרונה שלי או התגובה שעוסקת בה.
אשמח לקבל עזרה .

כאחד שמשתדל לעזור ולסייע ככל שידי מגעת... (ובעיקר לסטונדטים ומתחילים),

אני יכול לומר לך,
שעדיף שתפתח בכל פעם אשכול חדש, (ואם אתה ממש מתעקש, אז תכתוב בנושא "שאלות של מתחיל - ואת נושא ההודעה).

מאחל לך ולחבריך הצלחה מרובה.

• הוסף לסימניות
כשאתה רואה מרווח של 12px בין שורה לשורה, זה לא line-height 12. אלא גודל הפונט + 12.
למשל אם גודל הפונט הוא 14 והמרווח בין שורה לשורה הוא 12, הline-height הוא 12+14=26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה