כללי שרשור תיבות טקסט באינדי CS4

• הוסף לסימניות
שלום,

אני רוצה ליצור דף אב ששם יהיו תיבות טקסט שברגע שאוסיף דפים, זה ישורשר אוטומטית.
משום מה, אני בכלל לא מצליחה להכניס תקטס לתיבות בעמודים הרגילים, כשהתיבות נמצאות בדפי האב.
אני לא זוכרת איך עושים זאת.

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולהדריך אותי בזה.

תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
בעמוד הראשון תפתחי את הראשון עם קונטרול+שיפט (אמור להשתחרר מהדף אב).
בCS4 יש חידוש שאפשר להגדיר לו שיוסיף או יוריד עמודים אוטומטית לפי איך שהטקסט משתנה.
דהיינו, אם נפתח כרגע 10 עמודים, אבל את מוחקת 2000 מילה, ובעצם זה כבר מסתיים עכשיו בעמוד 8, אז הוא ימחק אוטומטית את המיותרים, וכן להיפך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה.
איך מסמנים מחיקת מיותרים?
יש גם אפשרות שיוסיף עמודים לפי הצורך בצורה אוטומטית?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה.
אם אני משרשרת תיבות טקסט שנמצאות בדף האב, אם אחר כך אני רוצה לשנות את גודל התיבות, מספיק שאני משנה בדף האב?

• הוסף לסימניות
מהרגע שהכנסת טקסט- נתקת אותו מהשרשור ואז הוא לא מקבל את ההגדרות החדשות של המאסטר

• הוסף לסימניות
זה לא מדוייק. יש באינדיזיין שתי שלבים: override ו־ detach (ניתוק). מספר מאפיינים של תיבת טקסט יכולים להיות במצב של override מבלי שהתיבה עצמה תהיה מנותקת לגמרי. כך זה לגבי הכנסת טקסט לתיבה שמקורה בעמוד מסטר. ברגע שמכניסים טקסט, עשינו override למאפיין של תכולת התיבה, אבל לא למאפיין של מקומה בעמוד או גודלה. לכן, אם משנים את מיקום או גודל התיבה בעמוד המסטר, התיבה בעמוד הרגיל תשתנה בהתאם אפילו שהיא מכילה טקסט שלא נמצא במסטר.

אבל... ברגע שמזיזים את התיבה בעמוד הרגיל, היא שוב לא תזוז אם משנים את מיקומה של התיבה המקורית בעמוד המסטר מאחר שעשינו override למאפיין המיקום של התיבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה