מידע שימושי שרשרת מיכל נגרין, איפה את קונה?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות שרשרת של מיכל נגרין באזור בני ברק ומהם המחירים?
אשמח לכל מידע.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה בכלל היום ?
חשבתי היא סגרה הכל ....
אולי אני יכולה למכור לך יד שניה :)

• הוסף לסימניות
כן
יש בנדרין
בבני ברק או באשדוד
זה חנות שמוחרת מותגים ויש לה הרבה דברים של מיכל נגרין
וחוצמזה אם אני לא טועה יש לה חנות בממילא

• הוסף לסימניות
biz_962468369.png

ככה זה נראה
אני רואה שיש להם סניפים בירושלים אשדוד ובני ברק
בני ברק

א'-ה' 11:00-14:00 17:00-21:00

ו' : 10:30-12:30

ירושלים

א'-ה' 11:00-14:00 16:30-20:30

ו' 11:00-13:00

אשדוד

א' ג' ד' 20:00-22:00

• הוסף לסימניות
.כתובת: ירושלים - יצחק נפחא 6 ירושלים.

נראה לי שהיא סגרה שם ועברה למקום אחר.

• הוסף לסימניות
הבנתי שנסגרה החנות ברבי עקיבא ועברו לרחוב מהרש"ל (בתוך בית אני חושבת)
מישהי יודעת מה השעות פתיחה?

• הוסף לסימניות
המספר לא זמין...
יש חנות בבני או שלא קיים כבר?
או רעיון אחר איפה אפשר לקנות שרשרת של מיכל נגרין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה